farukkarahan adlı üyeden alıntı

Kendi yazdığım makalemde denedim. %62 benzersiz çıktı. Aynı makaleyi burada paylaştım kendi sayfamda yayınladıktan 1 gün sonra. %38 kopya içerik diyor. Google da aratınca wmaracı çıkıyor normal olarak. %38 değil %100 olması gerekiyor ozaman.

Sitenin saçmaladığını ispatladım sanırım :)

Şimdi wmaracı nda paylaştığım için kendi sitemimi yoksa burdakini mi içerik hırsızlığı olarak algılıyor google. Bunu nasıl anlayabiliriz.

Tamamen tahmini olarak yazıyorum: Belki wmaracı'nda paylaşımlar daha çabuk index aldığı için sizin sitenizden önce google'a çıkmış olabilir. Eğer durum böyleyse doğal olarak sizin siteniz kopya içerik sayılır ama sizin siteniz wmaracı'ndan önce google'da çıktı ise wmaracı'nda bulunan içerik kopya içerik sayılır. Google'da önce index alan orjinal sayılıyor.

Ek: Birde %62 özgünlük tam özgün sayılmaz, en az %80-85 yapın ki benzersize yakın olsun, google gözünde.

http://www.copyscape.com/ sitesinden istediğiniz bir link kontrol edebilirsiniz. Orada bahsi geçen yazıyı kopyalayan siteleri vs görebiliyorsunuz. Sitenizden içerik kopyalayanları da bulabilirsiniz böylelikle.