lostyazilim

İnternet üzerinden ciddi anlamda para nasıl kazanılır?

29 Mesajlar 4.427 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

scobur scobur WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 25.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 379
  • Beğeniler 218 / 78
  • Ticaret 4, (%75)
Orjinal fikir üzerinde duruyorsunuz. Orjinal ve guzel bir fikri olan kendisi yapmaz mı bu isi?

wmaraci
reklam

kafka123 kafka123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** O**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 57 / 41
  • Ticaret 3, (%100)

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Ekip da et ayni sıkıntı bende ve birçok kişide mevcut yetiştirdiğim birçok alan var sağlam birini bulabilsem onada banada faydası olacak ama sabir eden yok tamam diyor gelenler3 sonra birde bakıyorsun adam yok piyasada sağda solda geziyor

Hocam bence asıl önemli olan güvenilir kişiyi iyi seçmek. Bu da oldukça zor tabi. İnternet üzerinden neler olacağını tam bilemiyorsunuz. Size tavsiyem girdiğiniz sektöre gerçekten ilgi duyan kişileri bulmanız. Hatta bulabiliyorsanız gerçek hayatta tanıdığınız kişilerle bir işe girmeniz.
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Bu konuda haklısınız sonuna kadar zaten birkişiyide direk olarak ekibe almak ve var olan herşeyi sunmak çok zor bir iş ki bunu hiç yapmadım ve tavsiyede etmiyorum bu konuda size katılıyorum kafka123

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

• Üyelik 09.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** O**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 57 / 41
  • Ticaret 3, (%100)

scobur adlı üyeden alıntı

Orjinal fikir üzerinde duruyorsunuz. Orjinal ve guzel bir fikri olan kendisi yapmaz mı bu isi?

Hocam buradan orjinal fikir filan aramıyorum. Sadece sektöre girenlerin tecrübelerini aktarmalarını istiyorum. Bu sadece benim için değil sektöre yeni girmiş olanlar için de güzel bir kaynak olur düşüncesi ile açtığım bir konu. Orjinal ve marka olacak bir işin planlarını şu an kendi yapıyorum ancak sermaye önümüzdeki yaz elime geçeceğinden dolayı o zamana kadar gerekli şeylerin temelini atıcam, planlarını yapıcam ve içerikler hazırlıcam. Yani aslında kendim yapıyorum. Ama şu an ki sitemizin temelini ben atmadım ancak ortağız ve ikimizin kurduğu bir ekip var. Yani orjinal fikrimi kendime saklıyorum şu an. :D

Ek Olarak:

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Bu konuda haklısınız sonuna kadar zaten birkişiyide direk olarak ekibe almak ve var olan herşeyi sunmak çok zor bir iş ki bunu hiç yapmadım ve tavsiyede etmiyorum bu konuda size katılıyorum kafka123

Dediğim gibi esas olan şey karşınızdaki kişinin gerçekten güvenilir biri olduğunu hissedebilmek. Şu anki ortak olduğum sitenin sahibi ile aylar önce tanıştık ve ortak olmak istediğimi söyledim. Sitesine uzun zamandır içerik girilmemişti. İlk bir buçuk ay 120 içerik girdim siteye. Siteyi dipten yukarıya kadar çıkarttım da diyebilirim hatta. Hala devam ediyoruz. Hatta sonra ekip kurduk şu an. Sizin de hangi sektörde olduğunuzu açıkçası merak ettim. PM atabilirseniz sevinirim. :D

wmaraci
wmaraci

fortehk fortehk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek satış
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 75 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
Sabır ve ekip şart gibi bu durumlarda çünkü sabırsız hiç bir iş tutsa da uzun vadede kalıcı olmaz ve ekipsiz işte de sabır sınırlarını zorlar ve pes etmene sebep olur.

Bazen çok güzel projeler bulsam da içinden çıkamayacağımı anlayıp vazgeçerim.

Hali hazırda ekip kurmayı düşünen varsa ve ne yapmak istediğini biliyorsa gönüllü dahil olabilirim. :D

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam belirli bir sektöre hizmet verip o sektörün öncülerinden reklam alarak güzel para kazanılıyor.2 kere reklam anlaşması imzaladım benim için güzel paralardı.

Geniş bir alanı kapsayan sitelerde başarı elde etmek cidden saglam bir ekibe bakıyor o yüzden benim tercihim hep Niche siteler.

https://discord.gg/S6mByw8

cipralex cipralex WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ü**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 29 / 56
  • Ticaret 0, (%0)
Bu işlerin profesyoneli değilim, tavsiyelerim deneyimlere bağlı;

- Hangi proje olursa olsun tek başına başla, uğraş didin sabırlı ol, isim yap, özellikle facebook sayfan kaliteli olsun, insanlara kibar ol, 1-2 yıl marka değeri yarat. İlk aylardan patlama bekleme. Bir işin olsun siteyi hobi olarak yap, her ay maaşından bir kısım tanıtıma ayır, özellikle Facebook reklamlarına. Seo iyi güzel hoş ama sen özgün içerik yayınlamadıktan sonra istediğin kadar seo paketi al KALICI başarın olmuyor. İlk başlarda çok düdüklendim sosyal imleme, paravan blog diye ama aç bak Google videolarına özgün içerik yarat diyor. SEO tabiiki önemli ama bunu teknik olarak profesyonel birine yaptır. İlk sıralarda çıkma vaad eden kişilerin sitesi SEO yazınca 10.sayfada :)

- Yurt dışını hep takip et, Türkiye'den bir sitenin kopyası olacağına, yurt dışından bir fikrin Türkiye'de öncüsü olabilirsin. Türkiye'de sitelerin %85'i bence çöp.

- Finansman önemli dediğim gibi şu an kıytırık bir işte çalışıyorsan bile sabret işine devam et ordan maaşınla reklam bütçelerini finanse et.

- Ben 3 yıl hiçbir beklenti olmadan bir site üzerine yoğunlaştım, adsense 2.yılında kabul oldu fln, bir süre sonra o kadar farklı fırsatlar ve ortaklıklar çıkıyor ki sen de şaşıracaksın. Blog konumla ilgili İngiltere'den 2 kurumla ortaklık yaptım.

Anlayacağın arkadaş sabret ve bu işten zengin olcam diyip işe girip tokadı yiyip çıkma :)

isyerlerimcom isyerlerimcom İçerik Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 254 / 253
  • Ticaret 27, (%100)
İlk ol.

Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET

• Üyelik 09.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** O**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 57 / 41
  • Ticaret 3, (%100)

fortehk adlı üyeden alıntı

Sabır ve ekip şart gibi bu durumlarda çünkü sabırsız hiç bir iş tutsa da uzun vadede kalıcı olmaz ve ekipsiz işte de sabır sınırlarını zorlar ve pes etmene sebep olur.

Bazen çok güzel projeler bulsam da içinden çıkamayacağımı anlayıp vazgeçerim.

Hali hazırda ekip kurmayı düşünen varsa ve ne yapmak istediğini biliyorsa gönüllü dahil olabilirim. :D

Ekip bence de çok önemli. Gönüllü olarak ekibimize katılmak istersen pm atabilirsin bilgi veririm.

Ek Olarak:

cipralex adlı üyeden alıntı

Bu işlerin profesyoneli değilim, tavsiyelerim deneyimlere bağlı;

- Hangi proje olursa olsun tek başına başla, uğraş didin sabırlı ol, isim yap, özellikle facebook sayfan kaliteli olsun, insanlara kibar ol, 1-2 yıl marka değeri yarat. İlk aylardan patlama bekleme. Bir işin olsun siteyi hobi olarak yap, her ay maaşından bir kısım tanıtıma ayır, özellikle Facebook reklamlarına. Seo iyi güzel hoş ama sen özgün içerik yayınlamadıktan sonra istediğin kadar seo paketi al KALICI başarın olmuyor. İlk başlarda çok düdüklendim sosyal imleme, paravan blog diye ama aç bak Google videolarına özgün içerik yarat diyor. SEO tabiiki önemli ama bunu teknik olarak profesyonel birine yaptır. İlk sıralarda çıkma vaad eden kişilerin sitesi SEO yazınca 10.sayfada :)

- Yurt dışını hep takip et, Türkiye'den bir sitenin kopyası olacağına, yurt dışından bir fikrin Türkiye'de öncüsü olabilirsin. Türkiye'de sitelerin %85'i bence çöp.

- Finansman önemli dediğim gibi şu an kıytırık bir işte çalışıyorsan bile sabret işine devam et ordan maaşınla reklam bütçelerini finanse et.

- Ben 3 yıl hiçbir beklenti olmadan bir site üzerine yoğunlaştım, adsense 2.yılında kabul oldu fln, bir süre sonra o kadar farklı fırsatlar ve ortaklıklar çıkıyor ki sen de şaşıracaksın. Blog konumla ilgili İngiltere'den 2 kurumla ortaklık yaptım.

Anlayacağın arkadaş sabret ve bu işten zengin olcam diyip işe girip tokadı yiyip çıkma :)

Bu güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Aynı zamanda pek çok sitenin çöp olduğuna da katılıyorum ne yazık ki. Ancak o siteleri incelediğimizde hepsinin tek amacının para kazanmak olduğunu görüyoruz. Bence en başta esas önemli olan şey işi severek yapmak. Birine hiç alakası olmadığı bir iş verirsen ne o işi severek yapar ne de o işi düzgün yapar. İlk başta bence önemli olan neye ilgimizin olduğunu bulabilmek. Sinema sektörü ile ilgili yazmayı seven birine oyun sektörü ile ilgili makale yazdırsak bundan da güzel bir sonuç almayı bekleyemeyiz. Umarım anlatabilmişimdir. :D

Ek Olarak:

Amaçlarımdan bir tanesi de bu.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al