MertUslu Hocam benim yapmak istediğimde markalaşmak adına değilde daha çok google'de ön plana çıkmak örneğin ;
Her gün 6-7 kelimeden fazla bir hit akışı oluyor 3-4 aydır ve daha uzun zamandır bunlar 3-5 gün hit getirecek kelimeler değil.Misal etimek tatlısı tarifi tarzı ben bunu yazdım mı en üstte çıkartayım sitemi hit daha çok artsın tarzında mı bir çalışma yapayım yoksa kelimeler bulup onlar için mi alayım örneğin teknoloji haberleri vs.
Her gün 6-7 kelimeden fazla bir hit akışı oluyor 3-4 aydır ve daha uzun zamandır bunlar 3-5 gün hit getirecek kelimeler değil.Misal etimek tatlısı tarifi tarzı ben bunu yazdım mı en üstte çıkartayım sitemi hit daha çok artsın tarzında mı bir çalışma yapayım yoksa kelimeler bulup onlar için mi alayım örneğin teknoloji haberleri vs.
Hocam bence teknoloji haberleri gibi geniş çaplı kelimede üst sıraya çıkmak daha kârlı olur. Ama çıkacağınız kelimeyi de iyi ayarlamak lazım, google'de teknoloji haberleri diye aratan fazla değildir ama güncel haber yazan çoktur. Geniş çaplı keyword de seçseniz çok arananını seçmek lazım. Zaten etimek tatlısı sürekli popüler olmaz, bunu şöyle örnekleyeyim, mesela bugün kartal araba çıktı var sayın, siz kartal arabaya yatırım yaptınız, ertesi gün ferrari çıktı ona yatırım yapmanız gerekecek, ama direkt olarak "Araba" kelimesine yatırım yapsanız, kafanız rahat olur. Bence böyle yani işin daha iyi bileni bir yorum yazarsa daha iyi aydınlatabilir ama benim kanaatim bu.