27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
O zaman Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktan başka seçenek yok. Adliyelerde, hükümet konaklarında genellikle Sulh Ceza Mahkemesi'nin olduğu katlarda oluyor bu heyetler. Durumu anlatırsınız sizin tüm yasal haklarınızı çıkarıp adınıza hakkınızı savunurlar. Bu heyetlerden bazen çok kritik ve güzel kararlar da çıkabiliyor. Büyük firmaları dize getirebiliyorlar. O yüzden tek çare o. Hem de hakkını aramak, bürokrasinin içine şöyle balıklama dalmak gibi deneyimleri de doyasıya yaşarsın :) Kendini de iyi hissedersin. Tabii Vestel sözleşme ve yasalardaki açıkları kullanıp müşteriyi hep böyle mağdur ediyorsa onu bilemem. Ama öyle bir kuruluş olduğunu düşünmüyorum. Koskoca Vestel merdivenaltı imalathane mantığıyla iş yapmaz. Bir prestiji var, onu korur. Sesini müşteri temsilcisinden bir üst kademeye duyurabilirsen sorununu hemen çözerler. Bunu da THH yapar ancak. Müşteri temsilcisi ancak önünde yazanları söyler sana :)
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle saçma şey mi var =) ygulama yukledıgınde kasacaksa akıllı telefon almanın mantıgı ne :) tukecı hakem heyetıne git ve dilekçe ver. ama öncesinde bu konuyla ilgili bir yazı al karsı taraftan. sorunun ne olduğunu, neden gıderılemedıgını belırten. tuketıcı mahkemeleri %99 tuketıcının yanında. kesin kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
eTicaret
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
14 gün tüketici hakkı denilen olay sadece internet için mevcut diye biliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ya kardeş git şikayet et niye uğraşıyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Edicem pazartesi günü. Ben telefonuma bir web sitesinin webwiev programını yapıp yüklemiştim. O kastırıyormuş telefonu öyle söylediler.
Ama ben manyağım bunu unutuyolar. Her konuda hakkımı arayıp sonuç alamazsam telefonu zorlu holding in 70 yaşındaki 2 sahibinden birine arıcam siz kullanın diye.
Bu telefon olacağına olmasın zaten gider yeni telefon alırım daha iyi.