lostyazilim
tr.link

Türk Malı Telefon - Vestel Venüs

27 Mesajlar 3.976 Okunma
lstbozum
tr.link

MuratTabu MuratTabu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 54 / 99
  • Ticaret 3, (%100)
Şuanda serviste bakmışlar ve sorun yokmuş. Uygulama yüklersem kasarmış. Geri gönderiyorlar telefonu.
PHPacemisi sedat5453 tirtiltasarim Crixus

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
O zaman Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktan başka seçenek yok. Adliyelerde, hükümet konaklarında genellikle Sulh Ceza Mahkemesi'nin olduğu katlarda oluyor bu heyetler. Durumu anlatırsınız sizin tüm yasal haklarınızı çıkarıp adınıza hakkınızı savunurlar. Bu heyetlerden bazen çok kritik ve güzel kararlar da çıkabiliyor. Büyük firmaları dize getirebiliyorlar. O yüzden tek çare o. Hem de hakkını aramak, bürokrasinin içine şöyle balıklama dalmak gibi deneyimleri de doyasıya yaşarsın :) Kendini de iyi hissedersin. Tabii Vestel sözleşme ve yasalardaki açıkları kullanıp müşteriyi hep böyle mağdur ediyorsa onu bilemem. Ama öyle bir kuruluş olduğunu düşünmüyorum. Koskoca Vestel merdivenaltı imalathane mantığıyla iş yapmaz. Bir prestiji var, onu korur. Sesini müşteri temsilcisinden bir üst kademeye duyurabilirsen sorununu hemen çözerler. Bunu da THH yapar ancak. Müşteri temsilcisi ancak önünde yazanları söyler sana :)

Crixus Crixus Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 24 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Böyle saçma şey mi var =) ygulama yukledıgınde kasacaksa akıllı telefon almanın mantıgı ne :) tukecı hakem heyetıne git ve dilekçe ver. ama öncesinde bu konuyla ilgili bir yazı al karsı taraftan. sorunun ne olduğunu, neden gıderılemedıgını belırten. tuketıcı mahkemeleri %99 tuketıcının yanında. kesin kazanırsın.

Mearth Mearth WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek eTicaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
14 gün tüketici hakkı denilen olay sadece internet için mevcut diye biliyorum.
MuratTabu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 54 / 99
  • Ticaret 3, (%100)

Crixus adlı üyeden alıntı

Böyle saçma şey mi var =) ygulama yukledıgınde kasacaksa akıllı telefon almanın mantıgı ne :) tukecı hakem heyetıne git ve dilekçe ver. ama öncesinde bu konuyla ilgili bir yazı al karsı taraftan. sorunun ne olduğunu, neden gıderılemedıgını belırten. tuketıcı mahkemeleri %99 tuketıcının yanında. kesin kazanırsın.

Böyle saçma bişey varmı ya ??? bana yaptıkları açıklamanın yazılı halini istedim vermiyoruz dediler. yazılı hiçbişey vermiyolarmış varmı ya böyle bişey arkadaşlar

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
Ya kardeş git şikayet et niye uğraşıyorsun

• Üyelik 16.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 54 / 99
  • Ticaret 3, (%100)
Edicem pazartesi günü. Ben telefonuma bir web sitesinin webwiev programını yapıp yüklemiştim. O kastırıyormuş telefonu öyle söylediler.

Ama ben manyağım bunu unutuyolar. Her konuda hakkımı arayıp sonuç alamazsam telefonu zorlu holding in 70 yaşındaki 2 sahibinden birine arıcam siz kullanın diye.

Bu telefon olacağına olmasın zaten gider yeni telefon alırım daha iyi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al