merhaba arkadaşlar. açmış oldugum 3 aylık bir sitem var son google güncellemesinde pr3 değeri almıştı.sonra birden pr değeri sıfırlandı. yaptıgım araştırmada sitemin sandbox a düştüğünü öğrendim.bazı google ban sorgulama gereçleriyle sorguladıgımda sitenin banlı oldugu bazı sorgulamalarda ise bansız oldugunu görüyorum.googlede info:......com yaptıgımda site gözükmüyor.. site:......com yaptıgımda indexlenen bütün sayfalar çıkıyor 2170 sayfa indexlenmiş görünüyor.. sitemle ilgili önemli anahtar kelimelerde arama yaptırdıgımda ön sıralarda çıkıyor..benim sormak istediğim pr değerimin sıfırlanması google tarafından sandbox a yada kara listeye alındıgım anlamınamı geliyor..ayrıca bu sitenin hiç onaylanmış adsense hesabı yok nasıl banlı site kategorsinde olabilir.
ayrıca site yeni olmasından dolayı yaptıgım en büyük hata autosurf sistemine ve backlink olayına çok saldırmam oldu..aşırı derece çöp hitler almam sanırım googlenin gözünde beni değersizleştirdi. yeni site kuran arkadaşlar autosurf sisteminden uzak durun..

kırmızı renkli sorularıma cevap verebilirmisiniz bu konuda yardıma ihtiyacım var

site adresi www.fxanalizturk.com ilave olarak başka bir arkadaşın adsense hesabından bana özel bir kanal oluşturup kod alıyorum reklamlar sitede çıkıyor bu adsense tarafındna banlanmadıgım anlamınamı geliyor