AzX66 adlı üyeden alıntı

üstte yazılmış youtube işi iyi kanallar var gerek yok aslında dershaneye birde çözümlü kitap alırsın sorun kalmaz yanında çözüm cd bulunan veya internette vide çözümleri olan kitaplar var örneğin okyanus

aynen hocam onları inceleyeceğim bu gidişle zaten dershane hayal gibi bişey.

zeytin8899 adlı üyeden alıntı

Websitenden kisa vadeli o kadar yuklu para kazanamazsin cep harcligi icin sitelere makale sat ,dershane isinide internetten videolardan hallet...Bunlari soylerken kendimden yola cikaraj soyluyorum bende hic dershaneye gitmedim Allaha sukur 3 diploma aldim istersen basarirsin.

Egerki makale satmayi dusunursen bana mesaj at bisiler ayarlayabiliriz.

İnşallah hocam bilgisayar üzerine bitirip. Masterımı hindistanda yapma hayalim var. İnşallah dediğiniz gibi internetten kazanamam ama a101e başvurucam kasiyer olarak kabul ederlerse iyi olacak inşallah. Hocam makale satışından pek anlamam daha önce hiç yazıp satmadım daha önce hep kendim yazdım seo vs anlamam hep kendi samimi candan kalpten yazdım belkide o yüzden takipçilerim hızla arttı bilmiyorum. İçinden geldiğince yaşadım hep içimden geldiğince yazdım. Eğer böyle bir yazarın makalelerini alacak olan varsa neden satmayayım. Günde 100 makale bile yazarım. Yazmaktan korkmam yeterki samimi olsun herkes ben bunun derdindeyim. Sizden detaylı pm bekliyorum hocam bu konuda işin ehlisiniz galiba.

Makalepaneli adlı üyeden alıntı

ben netten video izleyerek ham 380 puan almıştım dershaneler sadece vakit kaybı emin ol internette her şey var, hem de bedava :)

Hocam 380 civarı gayet iyi o puanla pc müh gidiliyor galbia en azından bir yereç Önemli olan üni değil artı kzaten önemli olan artık kendini geliştirmek bunu çok iyi biliyorum.

Fatma adlı üyeden alıntı

Cocuk banlanmış uzaklaştırma sebebi : Yok yazıyor ,ne yani forumdan her bir üye suçsuz sebepsiz yere banlabiliyor mu ? Yetkililerden bir açıklama bekliyorum.

Sabahtan beri onunla uğraşıyorum inanır mısınız. Bir girdim kimlik bilgileri şüpheli yazıyor. Kimliğimin resmini çekip attım akşam üstü onaylandı falan filan. Çok bekledim cidden. Sonra tel no başka hesaptaymış sırf tel no onaylatmak için gittim yeni hat aldım :( 75 tl oraya verdim borç alıp. bu wmaracı hiç halden anlamıyor ya. Ama haklarınıda yemeyelim ismimi vs düzelttiler. Allah razı olsun.

Trangormaddı önceden şimdi isim soyisim yaptım. Sağolun cidden sizde en ilgili kişiydiniz bu konudaki. Cidden sizi forumda çok uzun zamandır sürekli görüyorum. Oldukça aktif birisiniz. Sizi sürekli görmek dileğiyle... :)