mustix adlı üyeden alıntı

Böyle aşağılık kompleksi adamların birilerini aşağılama çabasına hayranım hakikaten. :) Bu tür işleri yapacak hanzolar bütün kargo firmalarında olabilir diyorum, bunun neresini yaşadığın kafayla anlamadın?

Olması gerekenle gerçekte olan nedir, bu iki kavram gerçek hayatta ne kadar bir araya gelir, araştırmanı tavsiye ederim sana. Ben kargoyu teslim ettim, kargo şirketi sorumlusu özel hak ve mülkiyet kapsamı altında hiçbir eşyaya elini süremez dersen, günün birinde hanzonun biri gönderdiğin şeyi haşamat eder, sonra sende gelir forumda ağlarsın böyle.

Tekrar ediyorum, tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir.

Ekleme: Aşağıdaki arkadaşa katılıyorum. Alan kişi de yapmış olabilir. Kargo firmasının yaptığına nasıl emin oldunuz acaba?

Selametle...


hocam mesaj sayınızı artırmak icinmi yorum atıyorsunuz ben sabahtan beri ne niyorum siz ne diyorsunuz! ben diyorum kutu acılmış siz diyorsunuz iyi paketleyin, ben diyorum önce telefona bakacaktı sonra kendi telefonunu gönderecekti siz diyorsunuz onun yapmadıgını nerden biliyorsunuz!

Ek Olarak:

TecnoLobi adlı üyeden alıntı

Kesinlikle firmayi ovmuyorum ama onlarin yaptigini nerden biliyorsunuz telefonu alan arkadas yapmis olamaz mi ? Mesela ben de acemilik yasadim o yuvayi acabilmek için yani demek istedigim gozunuzle gormediginiz bir sey ile kimseye suc atamazsiniz degilmi ? Kargo gittiginde paket saglam degilmiydi ? Sizin gonderdiginiz gibi degilmiydi ? Bantlamadiniz mi ? Alan arkadas bunlara dikkat etmemis mi ?


hocam arkadaş once benim telefona bakıp öyle gönderecekti, kendisi dahi yapsa sorunlu deyip geri gönderirdi değilmi? bunun dısındada birkaç hafta içinde yine kargo şirketiyle sorunlar yaşadım ve hatalarını uğraşlarım sonucu kabul ettiler bu yüzden bu olayıda eminin, ek olarak siz bir paketi açtığınızda gelişi güzelmi paketlersiniz tekrar?