-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
berbat bir yer. her öğrenci aynı ücreti ödediği için üst seviyeye geçmeden önce herkesin aynı seviyeye gelmesinin beklendiği eğitim kurumu. yani eğer alacağınız kursla ilgili biraz bilginiz varsa oldukça sıkılır ve bir süre sonra gitmemeye başlarsınız. bu nedenle halk eğitim kurumları daha iyidir; halk eğitim kurumlarında bilginiz sizi yüceltir, bilge adam'da ise paranız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende geçenlerde gazete ekinde gördüm reklamlarını bursadada varmış şubeleri bende düşünmedim değil :) ileride neden olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bakınız sevgili arkadaşlar üstüne basa basa, altını çize çize söylüyorum BilgeAdam Eğitimhane değil Ticarethanedir., Danışmada ki mini etekli bayanlar aklınızı başınızdan alır bir bakmışsınız ki kaydolmuşsunuz olay bu yani.hele bir de form doldurun peşinizi bırakmazlar.
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
ya *** da konu actım bir allahın kulu bakmadı burasıda aynı olur dıye ilgilenmedim konuyla ama sanırım burada daha cok sağ duyulu arakdas var
hem iyi hem kotu yorumlar var benım korkum oraya kadar gidip kursu alıp sonrada hic bir şey yapamıyor olmak tabi bunun yanında maddi konumda çok onemli eğitim alan arkadaslar ne kadar ödüyorsunuz kimse fiyattan konuşmamış
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cybersoldier adlı üyeden alıntı
ya *** da konu actım bir allahın kulu bakmadı burasıda aynı olur dıye ilgilenmedim konuyla ama sanırım burada daha cok sağ duyulu arakdas var
hem iyi hem kotu yorumlar var benım korkum oraya kadar gidip kursu alıp sonrada hic bir şey yapamıyor olmak tabi bunun yanında maddi konumda çok onemli eğitim alan arkadaslar ne kadar ödüyorsunuz kimse fiyattan konuşmamış
Katılıyorum hocam bende fiyatı merak ettim mesela yıllık nekadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
fiyatı hatırlamıyorum ödemelerle babam ilgilenmişti ama sana şöyle söyleyeyim, verdiği eğitim karşılığında aldığı parayı haketmiyorlar.
*** artık öyle yerlere geldi ki kendilerinden başka kimseyi umursamaz oldu, üyelik için başvuruda bulunuyorsun eğer kabul edilmezse seni takıp, şu sebepten kabul edilmedi diye eposta bile atmıyorlar.