-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ücret soran arkadaşlara söyleyeyim. kursa giden arkadaşımdan duyduğum ve hatırladığım kadarıyla 6 ya da 8 aylık bir kurstu (yazılım uzmanlığı). 24 ay taksitli toplam 4500TL ile 7000TL arasında bir ücretti. ücreti aralıklı söylüyorum çünkü bir kısmını peşin verince/vermeyince başka, taksit miktarı az/çok olunca başka oluyormuş. net olarak bilemiyorum. ayrıca iki tip paketleri varmış. ekonomik ve bir diğeri olarak. ekonomik olmayan pakette istendiği durumda komple kurs tekrarı alınabiliyormuş ve şehir değişikliği vs durumunda kursa diğer şehirde ya da şubede devam edebiliyormuşsunuz. arkadaş istanbulda ekonomik paket ile başlayıp sonra izmirde devam etmek istedi. aradaki fiyat farkını da taksite bölüp ödemesine eklediler. yalnız tekrar söylüyorum arkadaşım beğendiğini söylüyor. ancak olumsuz bir sürü yorum da var internette ve burada.
karar vermek zor yani.
ek olarak: *** konusuna hiç girmiyorum. wmaracı bambaşka ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben biraz araştırdım. hafta içi sabah seansı 09:00-01:00 akşam 07:00-23:00 arasıymış. toplam 4 ay sürüyormuş.
Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz.
K.Atatürk
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Akşam 23 olması imkansız çünkü BilgeAdam şubeleri saat 9:30 ' da kapanır, ki akşam dersleri 3 saat sürüyor.
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 kuru 7000TL eğer yarına kadar kayıt yaptırsanız %50indirim sunuyolar, ayrıca bilgeadam kartı diye bişey var, eğer alırsanız 2 sene boyunca istediğiniz kadar kura katılabiliyosunuz ve fiyatı da 9000TL, diye aramıştılar yanlış hatırlamıyosam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilge Adam'dan sertifikalı arkadaşlarım ve orada çalışan bir kaç tanıdığım var.
Bilgilendirmem ise şu yönde olur?
- Gerçek bir yazılım & tasarım eğitimi alman mümkün.
- Öğrenememe gibi bir şansın yok gerçekten kaliteli bir ortam.
- Sınıflar gayet iyi ve kullanılan cihazlar bir o kadar kaliteli.
- Fiyat pahalı ancak; ben kendimi gerçekten bu işte görmek istiyorum ve yapacağıma inanıyorum dersen ne yap ne et git derim.
Çünkü bende bu yazın katılım göstereceğim.
Ek olarakta;
Expert Akademi isimli bir firma var firma gerçekten kaliteli uzaktan eğitim imkanı da var incelemeni ve görüşmeni dilerim. Fiyatları uygun ve kaliteli bir ortam.
Saygılar
1 kişi bu mesajı beğendi.