-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Bu konulara olan merakım uzun süredir var ve çok olmasa da bilgilerim de var..
Photoshop kullanıyorum çoğunlukla fakat photoshop'ta logo çizmek biraz zor geliyor yani çizemiyorum.. Siz logo çizerken hangi programı kullanıyorsunuz, 3D Max, Illustrator, Cinema 4D, Corel yada işte hangisini kullanıyorsanız bana söyleyerek yardımcı olursanız sevinirim..
İnternetten bir icon bulup kenarına yazı yazmak logo değil bence, benim istediğim tamamen çizimi kendim yapıp ortaya güzel birşeyler çıkarmak.
İyi forumlar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendini test etmen için Photoshop'ta örnek şeyler çizebilirsin ama benim sana önerim Illustrator ve Corel olacak. 3D Max programı yaptığın çalışmaları 3 boyutluya çevirmek için kullanılıyor. Çalışmalarını bu yüzden kullanabilirsin. Logo çizimini sen sadece programdaki efektler nedir? nasıl yapılır? gibi öğrenebilirsin. Logo çizimi tamamen kendi hayal gücüne kalmış bir şey. Bu yüzden sen ilk önce defterlerde çalış. Elini alıştır, çizimin ve yaratıcılığın varsa kolay bir şekilde yapabilirsin zaten. Programları karıştırarakta öğrenirsin internetten bakarakta. O yüzden ilk önce sen defterde kalemle çalış. Hayal gücünü ve yaratıcılığını ortaya koy. Gerisini programda halledersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Defterde çizdiğimi photoshop'a yada herhangi bir programa geçiremiyorum işte sorun da burası :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım, teşekkürler hocam..
Peki Photoshop mu kullanmalıyım yoksa Illustrator vb. programlardan biri mi ?
zengin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Matbaadan emekli
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende ayrıntılı yardım istiyorum
Ek Olarak: Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Illustrator mevcut bilgisayarımda, Corel'i de indireyim inceleyeyim bi.. Bakayım ona göre burada da paylaşım yapacağım.. Umarım başarırım. Tüm yardımcı arkadaşlara teşekkürler, konu açık kalırsa sevinirim. Tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum yine de..
wPunch
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
psden anlıyorsanız illustrator kullanmanızı tavsiye ederim corel e daha yabancı kalacağınızı düşünüyorum şahsen ben 3 gün önce indirdim maskot çiziyorum şuan psden çok olmada anladığım için hemen alıştım sizede illustratoru tavsiye ediyorum şahsen
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**