lostyazilim
tr.link

Yüksek Kazanç (Banlanırmıyım Sizce ?)

65 Mesajlar 9.290 Okunma
lstbozum
tr.link

fortehk fortehk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek satış
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 75 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
Eski bir kaç konuna baktım tüm başlıklar şu yükseldi bu yükseldi banlanırmıyım? diye açılmış. Yardım başlığı nedeni ile konuya giren insanları alakasız bir muhabete sürüklemen çok saçma. Konu başlığını "Bugün 3984632784 kazandım pampalar xd zaaa" diye açsan yadırgamazdım. Ama hiç bilgi vermeyip de Banlanırmıyım? sorusu yöneltmek, mütevazi egoistlik yapmaktan başka bir şey değildir.
bekirbulut aktuelsoylesi Bellikt

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SertacYANIK SertacYANIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Nothing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 714
  • Beğeniler 21 / 157
  • Ticaret 2, (%100)
21 Eylül günü yaşanan oransızlıktan dolayı Google kesinlikle bir inceleme yapacaktır. Yine de paranızı almanız dileğiyle. :)

sedat5453 sedat5453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)
Hile yapıyorsanız bizim hakkımızı da yiyorsunuz demektir. Kendi adıma helal etmiyorum.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam şöyle bir durum var. Türkiye şartlarında bu kadar miktar para alması imkansız. Hadi imkanı var diyelim, peki neden böyle bir konu açıyorsun? Yani yasal bir durum yoksa google amcadan paranı temiz bir şekilde alırsın. Kişiliğinizi işkilendiriyorsunuz bu gibi durumlarda...

wmaraci
wmaraci

apocanhi apocanhi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

fortehk adlı üyeden alıntı

Eski bir kaç konuna baktım tüm başlıklar şu yükseldi bu yükseldi banlanırmıyım? diye açılmış. Yardım başlığı nedeni ile konuya giren insanları alakasız bir muhabete sürüklemen çok saçma. Konu başlığını "Bugün 3984632784 kazandım pampalar xd zaaa" diye açsan yadırgamazdım. Ama hiç bilgi vermeyip de Banlanırmıyım? sorusu yöneltmek, mütevazi egoistlik yapmaktan başka bir şey değildir.

Merak ettim tüm başlıklara nasıl baktın, sen konuyu yanlış anlamışsın ayrıca insanları yanlış bir muhabbete sürüklemedim zaten konuya girip baktıysan cevabımı aldığımı söyledim. Ayrıca istediğim konu açmakta özgür olduğumunda farkındasındır umarım konuda tüm detaylar verildi ani bir yükseliş vardı ve sormak istediğimde aslında tam buydu. Konuyu şu kadar kazanıyorum gelin sizede kazandırayım diye açsaydım işte o zaman egoist olurdum, ayrıca velevki egoistim sende cevap yazmazsın konuya olur biter. Konuyu alakasız yerlere çeken sensin, birçok arkadaşla konuştum bu hususu özel mesajla ama senin amacın farklı bence ortalığı karıştırmak neyse konunun kilitlenmesini talep ediyorum @utkubrs

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al