Eski bir kaç konuna baktım tüm başlıklar şu yükseldi bu yükseldi banlanırmıyım? diye açılmış. Yardım başlığı nedeni ile konuya giren insanları alakasız bir muhabete sürüklemen çok saçma. Konu başlığını "Bugün 3984632784 kazandım pampalar xd zaaa" diye açsan yadırgamazdım. Ama hiç bilgi vermeyip de Banlanırmıyım? sorusu yöneltmek, mütevazi egoistlik yapmaktan başka bir şey değildir.
Merak ettim tüm başlıklara nasıl baktın, sen konuyu yanlış anlamışsın ayrıca insanları yanlış bir muhabbete sürüklemedim zaten konuya girip baktıysan cevabımı aldığımı söyledim. Ayrıca istediğim konu açmakta özgür olduğumunda farkındasındır umarım konuda tüm detaylar verildi ani bir yükseliş vardı ve sormak istediğimde aslında tam buydu. Konuyu şu kadar kazanıyorum gelin sizede kazandırayım diye açsaydım işte o zaman egoist olurdum, ayrıca velevki egoistim sende cevap yazmazsın konuya olur biter. Konuyu alakasız yerlere çeken sensin, birçok arkadaşla konuştum bu hususu özel mesajla ama senin amacın farklı bence ortalığı karıştırmak neyse konunun kilitlenmesini talep ediyorum @utkubrs