-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Ben af çıktı diye hatırlıyorum bir yasa ile. Ama net bilgi sahibi değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Af çıktı evet ama 25 yaş altında olanlara vurdu, diyelim yaşınız 26 o yaşa kadar Genel sağlık sigortasının kanunu yürürlüğe girdiğinden bu yana örnek 5.000₺ borcunuz var diyelim, sonra af çıktığında 25 yaş altı olanlara vurdu diyelim. 25 yaşına kadar olan borçlarınız silinir. 1 yıl da 1.000₺ borcunuz varsa eğer 0 1.000₺ kalır. Onu da sildirmek isterseniz eğer, gelir tespiti yaptırmanız gerekiyor. Çıkan karara göre hareket edersiniz silmezlerse eğer, itiraz etme hakkına sahipsin zaten oradaki görevliler sizi yönlendireceklerdir. Yakınımın başından geçtiğinden bilgi sahibiyim :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yine tarih uzatıldı o yüzden. Sadece 25 yaş için değil, bu borcu olup da hala gelir testi yaptırmadıkları için orada en yüksek miktardan borçlu görünenler için af çıktı, 1 ocağa kadar gelir testine girip ödeme miktarınızı belirlediğinizde ortaya çıkan rakam yansıyacak.
Bunca şeyden sonra tamamen kaldırılmadığına göre daha da kaldırılmaz, eğer komple affa girecek olsa ya da uygulama kalkacak olsa darbe olaylarından sonra bu furyayla kalkardı. Hala yaptırmayan gidip gelir testine girsin bence, artık geri dönüşü olmayan bir yere vardı bu iş, devlet ne uygulamayı kaldırabilir ne borçları silip af çıkarabilir, çünkü dünya kadar insan ödeme yaptı çok büyük rakamlar döndü, ekonomik dar boğaz da eklenince, af da uygulamanın kaldırılması da mümkün değil.
Ben de bugüne kadar inatlaştım test de yaptırmadım ödeme de yapmadım ama artık kurtuluşu yok, 1 ocak sonrası e-hacizler falan başlayacak diyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
GSS borcuna af çıkar diye beklemeyin gelmez. Gelsede sadece faizlerin bir kısmı silinir. Gelir testini siz yaptırmazsanız kendileri yapıyor. Dikkat ederseniz borç sayfasında 60/g-1, 60/g-2, 60/g-3, 60/g-4 gibi gelir seviyeleri eklenmiş bu seviyeler kişinin üzerindeki mal varlıkları ve banka hesaplarına giren paralar göz önünde bulundurarak hesaplamış.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.