cortex adlı üyeden alıntı

Yurtdışı değil ben direk son işlem yaptığımız ATM'den çalındığını düşünüyorum.
ATM hırsızlıkları son zamanlar revaçta.

Aynen katılıyorum. Banka da aynı bilgiyi bize iletti.

dediğiniz gibi ATM lerde kart bilgilerini kopyalayan sistemler var ona denk gelmiş olabilirsiniz.. fakat burda sahibnden.com ne yapabilir bilmiyorum sahibinden.com kart bilgilerini

görmüyor ki şu numaralı karttan ( ki buda bir risk ) benim kartımla olan işlemi iptal etmek istiyorum diyemezsin. hangi üyelikten hangi ürünü alındığını söylemen gerekir

Ek Olarak:

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Ben EnPara kullanıyorum birikim hesabı açtım nakiti sürekli bunda tutuyorum.Yani hiçbir şekilde internet ortamında alışveriş yada transfer için kullanılamıyor.Yetersiz bakiye diyor.

Kendim bi transfer yapacağım sıra yada alışveriş yapacağım zaman gerekli tutarı birikimden vadesiz hesaba gönderip hemen kullanıyorum.

Bu şekilde kendi güvenliğimi sağlamaya çalışıyorum.Hırsızın birikim hesabımdaki parayı ele geçirmesi için tek yolu cep telefonumuda çalmak :D

Bankalar çok büyük kurumlar olabilir.Çok büyük güvenlik sistemleri olabilir ancak hiçbir zaman bunlara güvenilmemeli kişi kendi güvenliğini sağlamalı öncelikle.

artık enparada cep telefonundaki uygulamadan internete açıp-kapama özelliği ve internette kullanılacak limit belirlenebiliyor. benimde geçen senelerde enpara kart

bilgilerin çalınmış fakat para çekilemedi ya limit eksikliğinden yada 3d 'li siteler oldugundan kart epey internete kapalı kaldı şimdi cep telefonundan internete açıp

kapatıyorum