lostyazilim
tr.link

ATM Kart Hırsızlığı ve Sahibinden.Com Üzerinden Dolandırıclık

15 Mesajlar 2.601 Okunma
acebozum
tr.link

724SATINALCOM 724SATINALCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 43 / 94
  • Ticaret 0, (%0)

cortex adlı üyeden alıntı

Yurtdışı değil ben direk son işlem yaptığımız ATM'den çalındığını düşünüyorum.
ATM hırsızlıkları son zamanlar revaçta.

Aynen katılıyorum. Banka da aynı bilgiyi bize iletti.

dediğiniz gibi ATM lerde kart bilgilerini kopyalayan sistemler var ona denk gelmiş olabilirsiniz.. fakat burda sahibnden.com ne yapabilir bilmiyorum sahibinden.com kart bilgilerini

görmüyor ki şu numaralı karttan ( ki buda bir risk ) benim kartımla olan işlemi iptal etmek istiyorum diyemezsin. hangi üyelikten hangi ürünü alındığını söylemen gerekir

Ek Olarak:

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Ben EnPara kullanıyorum birikim hesabı açtım nakiti sürekli bunda tutuyorum.Yani hiçbir şekilde internet ortamında alışveriş yada transfer için kullanılamıyor.Yetersiz bakiye diyor.

Kendim bi transfer yapacağım sıra yada alışveriş yapacağım zaman gerekli tutarı birikimden vadesiz hesaba gönderip hemen kullanıyorum.

Bu şekilde kendi güvenliğimi sağlamaya çalışıyorum.Hırsızın birikim hesabımdaki parayı ele geçirmesi için tek yolu cep telefonumuda çalmak :D

Bankalar çok büyük kurumlar olabilir.Çok büyük güvenlik sistemleri olabilir ancak hiçbir zaman bunlara güvenilmemeli kişi kendi güvenliğini sağlamalı öncelikle.

artık enparada cep telefonundaki uygulamadan internete açıp-kapama özelliği ve internette kullanılacak limit belirlenebiliyor. benimde geçen senelerde enpara kart

bilgilerin çalınmış fakat para çekilemedi ya limit eksikliğinden yada 3d 'li siteler oldugundan kart epey internete kapalı kaldı şimdi cep telefonundan internete açıp

kapatıyorum

enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
wmaraci
reklam

nsrtyksl nsrtyksl iamnsrtyksl Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 140 / 139
  • Ticaret 8, (%100)
@cortex sbu bilgileri zaten size bireysel olarak iletmezler hukuki olarak talapte bulunabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken savcılığa başvuruda bulunmak ya da **************lık şubeye başvuruda bulunmak ve beklemek sonuç olarak kesin bir netice alacaksınızdır. Geçmiş olsun.

GoMaster GoMaster Zaman daralıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Marketing
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 172 / 93
  • Ticaret 5, (%100)
Satın alanın ürünü sahibinden.com'a sorun satın alan kişinin gönderdiği adres satıcı yada sahibinde olması gerekli bu ürünün gitmesi için.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Kafama takılan şey adamlar atm kart yuvasını açıp aparatlar sistemler ilave edip kart bilgilerini kopyalıyor ancak atm lerde buna önlem alınmıyor alarm tarzı birşey konulsa yetkili kişi dışında girişler de atm işlem yapmasa ariza verse ve ayrıca kocaman e ticaret yapan firmaların bu sorunlar için destek ekibi olması gerekiyor artık

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
Hocam geçmiş olsun öncelikle ama bende sahibinden den dolandırıldım evet mh kesinlikle yardımcı olmuyor ancak adli makamlar bizden bilgi alabilir dediler. bende savcılığa gittim fakat sonuç çıkmadı bir bardak soğuk su içtim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al