-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cortex adlı üyeden alıntı
Yurtdışı değil ben direk son işlem yaptığımız ATM'den çalındığını düşünüyorum.
ATM hırsızlıkları son zamanlar revaçta.
Aynen katılıyorum. Banka da aynı bilgiyi bize iletti.
dediğiniz gibi ATM lerde kart bilgilerini kopyalayan sistemler var ona denk gelmiş olabilirsiniz.. fakat burda sahibnden.com ne yapabilir bilmiyorum sahibinden.com kart bilgilerini
görmüyor ki şu numaralı karttan ( ki buda bir risk ) benim kartımla olan işlemi iptal etmek istiyorum diyemezsin. hangi üyelikten hangi ürünü alındığını söylemen gerekir
Ek Olarak:
07ibrahim07 adlı üyeden alıntı
Ben EnPara kullanıyorum birikim hesabı açtım nakiti sürekli bunda tutuyorum.Yani hiçbir şekilde internet ortamında alışveriş yada transfer için kullanılamıyor.Yetersiz bakiye diyor.
Kendim bi transfer yapacağım sıra yada alışveriş yapacağım zaman gerekli tutarı birikimden vadesiz hesaba gönderip hemen kullanıyorum.
Bu şekilde kendi güvenliğimi sağlamaya çalışıyorum.Hırsızın birikim hesabımdaki parayı ele geçirmesi için tek yolu cep telefonumuda çalmak :D
Bankalar çok büyük kurumlar olabilir.Çok büyük güvenlik sistemleri olabilir ancak hiçbir zaman bunlara güvenilmemeli kişi kendi güvenliğini sağlamalı öncelikle.
artık enparada cep telefonundaki uygulamadan internete açıp-kapama özelliği ve internette kullanılacak limit belirlenebiliyor. benimde geçen senelerde enpara kart
bilgilerin çalınmış fakat para çekilemedi ya limit eksikliğinden yada 3d 'li siteler oldugundan kart epey internete kapalı kaldı şimdi cep telefonundan internete açıp
kapatıyorum
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@cortex sbu bilgileri zaten size bireysel olarak iletmezler hukuki olarak talapte bulunabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken savcılığa başvuruda bulunmak ya da **************lık şubeye başvuruda bulunmak ve beklemek sonuç olarak kesin bir netice alacaksınızdır. Geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Marketing
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Satın alanın ürünü sahibinden.com'a sorun satın alan kişinin gönderdiği adres satıcı yada sahibinde olması gerekli bu ürünün gitmesi için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Kafama takılan şey adamlar atm kart yuvasını açıp aparatlar sistemler ilave edip kart bilgilerini kopyalıyor ancak atm lerde buna önlem alınmıyor alarm tarzı birşey konulsa yetkili kişi dışında girişler de atm işlem yapmasa ariza verse ve ayrıca kocaman e ticaret yapan firmaların bu sorunlar için destek ekibi olması gerekiyor artık
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam geçmiş olsun öncelikle ama bende sahibinden den dolandırıldım evet mh kesinlikle yardımcı olmuyor ancak adli makamlar bizden bilgi alabilir dediler. bende savcılığa gittim fakat sonuç çıkmadı bir bardak soğuk su içtim