lostyazilim
tr.link

Oyuncu Sosyal Ağı : GamerTr

13 Mesajlar 2.339 Okunma
lstbozum
tr.link

sefolee sefolee www.GamerTr.com Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.

2 yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığımız projemiz Oyuncular için Sosyal Ağ: GamerTr.com yayın hayatına girdi.

Facebook benzeri yapısı ve oyuncular için geliştirilmiş yenilikçi özellikleriyle Türk oyun severlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Oyunlarla ilgili tüm paylaşımları dilediğinizce yapabileceğiniz, birlikte oynayabileceğiniz oyuncular bulabileceğiniz, kendi grup ve sayfalarınızı kurabileceğiniz, Twitch, Youtube ve Twitter içeriklerini profilinizde yayınlayabileceğiniz, haritadan çevrenizdeki oyuncuları bulabileceğiniz sadece oyuncular için tasarlanmış bir dünya.

Değerli WMaracı üyelerinden ricam sitemizi inceleyip yorumlarını benimle paylaşmaları olacaktır. Yorum veya özel mesaj ile düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Henüz tanıtım ve PR çalışmalarına başlamadık. Son ayarlamaları ve eksiklikleri gideriyoruz. Tanıtım öncesinde sizlerin yorumlarını da duymak isteriz.

Ücretsiz olarak üye olabilir ve platformu test edebilirsiniz.

www.gamertr.com

AzX66

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

tahsinyaman tahsinyaman WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam umarım başarılı olursunuz.

öncelikle benim ekran çözünürlüğüm ile mi alakalı bilemiyorum ama "arkadaşlarınla canlı sohbet" kutusu bende yukarıda görünüyor. sayfa responsive olunca alt alta düzenli şekilde sıralanıyor ama full screen de sıralamada kayma oluyor.

Ana ekran slider da "<" bilinçli olarakmı bıraktınız bilmiyorum ama dikkatimi çekti.
sefolee

kişi bu mesajı beğendi.

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
başarılar hocam oyun oynamıyorum lakin proje ve fikir güzele benziyor
sefolee

kişi bu mesajı beğendi.

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Henüz bazı eksikliklerimiz var. Bunları hızla düzeltmeye çalışıyoruz. "<" bu da onlardan biri :) Gözümüzden kaçmış bir detay.

Benzeri Türkiye'de yapılmamış bir proje. Desteklerinizle iyi yerlere geleceğimizi umut ediyoruz.

wmaraci
wmaraci

aaksu aaksu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
merhaba. başarılı bir proje. script hazır mı acaba? daha minimal bir tasarım tercih edilebilirdi. onun dışında bu forumda pek göremediğimiz özgün projelerden. genelde blog tanıtımı görüyoruz bu sitede. başarılar.
sefolee

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

aaksu adlı üyeden alıntı

merhaba. başarılı bir proje. script hazır mı acaba? daha minimal bir tasarım tercih edilebilirdi. onun dışında bu forumda pek göremediğimiz özgün projelerden. genelde blog tanıtımı görüyoruz bu sitede. başarılar.

Tamamen özgün bir proje. Landing page ve blog hariç hiçbir hazır script kullanılmadı. Bu yüzden 2 yılı aşkın süredir üzerinde çalışıyoruz. Geliştirmeye de devam ediyoruz.

aaksu aaksu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
sefolee bazı sayfalarda ingilizce kelimeler kalmış. hazır proje gibime geldi o yüzden. ayrıca üye olunca üyelik maili gelmedi. bu konuda sıkıntıyı şuan ben de çekiyorum. bu sıkıntıyı halletmezseniz ileride başınız çok ağrıyabilir.

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

aaksu adlı üyeden alıntı

sefolee bazı sayfalarda ingilizce kelimeler kalmış. hazır proje gibime geldi o yüzden. ayrıca üye olunca üyelik maili gelmedi. bu konuda sıkıntıyı şuan ben de çekiyorum. bu sıkıntıyı halletmezseniz ileride başınız çok ağrıyabilir.

Evet işin aslı ilk olarak global bir proje olarak yola çıkmamız ve tüm sistemi ingilizce olarak hazırlamamız. Sonrasında Türkçe'ye çevirmeye ve Türkiye'de yayınlamaya karar verdik. Tabi çeviri biraz sancılı olabiliyor. Tüm modüller ingilizce hazırlandı malum.

Projenin ilk hali www.gamerworld.co - 500+ beta tester'ın katılımı ile çalıştık bu projede şu an askıya almış durumdayız.

Email server'da bazı sıkıntılar var. Üzerinde çalışıyoruz. Sorun çözülene Twitter veya Facebook hesabınızla giriş yapabilirsiniz. :)
Tüm eksikler giderildiğinde lansmanını yapacağız.

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
tebrikler güzel bir fikir
sefolee

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CEO
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 13 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Güncelleme: Email aktivasyon sorunu çözülmüştür. Mail exchanger olarak Mailchimp'i kullanmaya başladık ve sorunu çözdük. Böylece daha güzel tasarımlı email'lar da gönderebileceğiz.
Geçici süreliğine aktivasyonsuz üyelik kabul ediyoruz. Sizler de platformumuza göz atıp yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum. Facebook ve Twitter ile de giriş yapabilirsiniz. Önceden kayıt olan tüm üyelerin hesapları aktifleştirildi.

Tüm WMaracı ahalisi davetlidir.

GamerTr.com

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al