nevelturk adlı üyeden alıntı

Geçen yaz sarıyer garipçe köyüne gitmiştik arkadaşlarla deniz kenarında açık büfe kahvaltı 30 TL idi. En şahanesi nasıldır bilmem ama ben çok beğenmiştim :)




PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Fiyat farketmez diyorsan burasını öneririm. Kahvaltıya gelen çok oluyor ve hizmet şahane:

https://www.zomato.com/tr/istanbul/moda-teras-moda-istanbul

Kahvaltıdan sonra kahve içmeye gideyim ve sıradışı bir yer olsun diyorsan:

https://www.zomato.com/tr/istanbul/cafe-shop-kad%C4%B1k%C3%B6y-merkez-istanbul

burada gördüğün herşeyi alabiliyorsun. Koltuk güzelmiş ne kadar diyip sırtlayıp götürebilirsin yada kahve içtiğin kupayı sardırabilirsin öylece. Sıradışılığı oradan ve biraz da fransız tarzı bir yer.

İstanbul anadolu yazdığı için buraları öneriyorum.
Avrupa yakasında Ambarlıdere'de antika diye bir yer var. Otantik ve süper kahvaltı menüleri var. Deniz manzarası yok.

Bir de para çoksa tabii bunların dışında ve ayrı bir sınıfta tutulabilecek bilinen yerlere de gidilebilir. Yukarıdakilere gittim ve aşağıda yazdıklarımdan sadece kempinskiye gittim.

çırağan sarayı kempinski oteldeki restoran (gittim)
four seasons oteldeki restoran aqua ismi galiba(gitmedim)
yeniköy sait halim paşa yalısının restoranı ( arkadaşım çok gitmiş öve öve bitiremiyor ama kahvaltı sadece pazar sabahı varmış -bunu yanlış hatırlıyor olabilirim isim olarak-)

Ha ayrıca unuttum anadolu yakasında kavacıkda hidiv kasrı var. deniz manzaralı ve muhteşem bir yer. kahvaltı yapılmasa bile görmeye değer. orada yemek yedim ama kahvaltı da veriliyordur.


yorumlar için tesekkurler arkadaşlar, biz yine bize en yakın olan cevizağacı yaptık farklı bir yer olsun demıstım ama fikir değiştirdim. Yediğime de pişman olmadım diye değil kötü olduğundan değil güzeldi gayet ama boş yere yemek yemiş olduk kalori aldık :)