Dün bimer, enerji piyasası düzenleme ve denetleme kurulu ve sikayet var dan sonra sabah 10 gibi Kerem bey aradı. "Siz gerekli şikayetleri yapmışsınız, biz de sizin maduriyetinizi gidermek için 2 arkadaş göndereceğiz, kartınızı alacağız gerekli yüklemeleri yapıp size teslim edeceğiz dedi". Ben de tamam dedim. 2 bey geldi kartımı aldı. Gerekli tüm işlemleri yapıp tekrar evime teslim etti ve gaz yüklemesini yaptılar. Bu gün öğlenden sonra Tüketici Mahkemesine gidip dilekçemi geri çekeceğim.

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Geçmiş olsun paramla rezil olma durumu farklı olsada bende buna benzer şeyler yaşadım


Mehmet_TÜRK adlı üyeden alıntı

Hocam inanmazsınız belki aynı sorunu aski ile ben de yaşadım ve aynı çözümsüzlük ile sonuçlandı.Denizbank para iadesi yapmıyor,aski de su vermiyor.Bende hakem heyetine başvurdum.Sonuç bekliyorum.


PcDelisi adlı üyeden alıntı

Dün ve bugün genel bir sorun vardı sanırım akşam ve gece 3-4 saat su matikle gazmatik arayışına girdim. Aynı şekilde bende yükleme yapamadım ama verdiği fişin üzerindeki kodla gaz ve su alabileceğim yazıyordu en son mamak belediyesinde bulunan su matiğin elektrik fişini çıkartıp taktık sonra düzelmişti. Sizin sorun biraz değişik olmuş.


shateiel adlı üyeden alıntı

Memleket eyiye gidiyo hamdolsun.