-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
26 yaşında Elektronik haberleşme iki yıllık bitirip Aöf 4 geçerken terk edip askere gidiyorum (okul 2 yıl uzadı ) bu yıl dahil :) 28-29 yaşında askere gitmektense şimdi gitmem gerektiğini düşündüm. yaşımın büyüklüğü ve ilerde kısa dönem yapsam bile iş hayatımı etkileceğini düşünerekten böyle bir karar aldım
12 aylık askerlik görevimi tamamlamak üzere kasım celp döneminde gidiyorum
acemi birliği
Hava er eğitim tugay komutanlığı / Kütahya çıktı
İçinizde burda askerlik yapan var ise birlik hakkında bilgi verebilir mi havasının soğuk olduğunu biliyorum onu çokça duydum. onun dışında acemilik nasıl geçti klasik asker şakalarından ziyade ciddi cevaplarsanız sevinirim. Ayrıca hakkınızı helal edin benden yana helal olsun.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
helal olsun hayırlı tezkereler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi İsteği ile İşsiz
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 ay sözleşmeli eğitimi gördüm orada. Havası soğuktur kalın giyin . Çavuşlara komutanım demeyi öğreneceksin banyo olayı iyidir akşam belirli saatlerde sıcak su var rahat duşunu alırsın . Güzel güzel yürürsünüz kartal p3nçesinde . Bol bol iştimaya toplanırsınız aklıma gelenler bunlar sormak isteyeveğin birşey varsa yaz cevaplarım
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam hakkınızda hayırlısı olsun. Yaş ve tecrübe itibarı ile diğer erlerden yüksek seviyede olduğunuz için askerlikte de çok zorluk çekmezsiniz disiplinli ve saygılı olduğunuz sürece. Rütbeliler de askerler de size ona göre davranır.
Havacı olarak görev yapabileceğiniz yerler belli. Sonuçta piyade gibi jandarma gibi ülkenin dört bir yanında birliği olan bir kuvvet değil.
Bilişimle alakalı olduğunu söylersen seni ya muhabere(haberleşme, santral) ile ilgili bir yere ya da yazıcı olarak bir rütbelinin yanına verirler.
Evet acemi birliği bütün askerler için zor olur ama yapacak birşey yok. Sonuçta vatani görev. Allah iyilerle karşılaştırsın. Şimdiden hayırlı tezkereler.
1 kişi bu mesajı beğendi.