lostyazilim
tr.link

Nasıl Büyük Forum Olabiliriz

9 Mesajlar 1.142 Okunma
lstbozum
tr.link

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Otomobil kategorisinde bir markaya ait forum açtım. Markaya ait benimle birlikte iki forum var. Yani bir rakibim var. Tasarım olarak gayet iyiyiz. Ancak bir şekilde güzel atılımlar yapmak istiyorum. Neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var.

Foruma Buradan Girebilirsiniz.

Teamtofas.com
wmaraci
reklam

tahsinyaman tahsinyaman WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam hayırlı günler,

sitenizin adını da bizimle paylaşsaydınız eğer fikir ve tavsiyelerde bulunabilirdik.

bu mesajın ile alakalı tek tavsiyede bulunabilirim. paylaşımlarını acele ile yazıp ta yazım hataları içeren paylaşımlar yapma. sakin sakin başlık açıp içerik doldur ve içerikleri okumadan paylaşma hocam .

Dolphin Dolphin Web Tasarım & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarım & SEO Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** E**
  • Mesajlar 1096
  • Beğeniler 131 / 321
  • Ticaret 22, (%100)
Para harcayarak

hayat illegal!

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
forum adı?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)

tahsinyaman adlı üyeden alıntı

Hocam hayırlı günler,

sitenizin adını da bizimle paylaşsaydınız eğer fikir ve tavsiyelerde bulunabilirdik.

bu mesajın ile alakalı tek tavsiyede bulunabilirim. paylaşımlarını acele ile yazıp ta yazım hataları içeren paylaşımlar yapma. sakin sakin başlık açıp içerik doldur ve içerikleri okumadan paylaşma hocam .

Yazım yanlışımı farkettim. Genel olarak 7 senedir bu tür forumlarda aktif üyeyim. Site adresi : http://tofasforum.com

Ek Olarak:

Konuya da ekliyorum.

Buradan Girebilirsiniz.

Teamtofas.com

• Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam söylediğimi yanlış anlama lütfen.

2 satır içerikte yanlışımızı anlamamız çok daha kolaydır. birde içeriklerde satır satır girdi yaptığınızı düşünün lütfen. bunu günümüzde çok büyük haber siteleri bile yapıyor. gözden kaçıp yazım hataları olması çok normaldir.

Konularınız çoğaltmaya bakın hocam. onca kategori içerisinde 65 konu ve 358 yorum çok yetersiz kalmış hocam.

forum sayfanızı ne zaman yayına verdiniz bilmiyorum ama hızlı bir şekilde adının duyurulması gerekiyor. 80 kullanıcı var bunlardan kaçı sitenizi aktif ziyaret ediyor bilmiyorum.

Aktif kullanıcı kitleniz olmalı hocam. bunlara da forum konusu ile ilgili sosyal hesaplardan reklam yaparak ulaşabilirsiniz. Ulaştığınız kitleyi forumda tutabilecek içerik sayısını da arttırmanız lazım .
MehmetGUMUS3

kişi bu mesajı beğendi.

Serginho Serginho WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 25 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
Ben de 9 yıllık bir forum sahibiyim. Forumların gelişeceğine inancım yok artık. Keşke ilk zamanlarda forumu tamamen twitter, facebook gibi bir mecraya yönlendirseydim şuan daha farklı bir noktada olabilirdi. Sosyal medya üzerinden sayfanızın ve forumunuzun gelişmesini hedeflemelisiniz. Bunun için yöneticilerinizin twitter, pinterest, facebook sayfalarında paylaşımlar yapmaları, sayfa takipçisi ve dolaylı yoldan forum takipçisi kazanmanızı öneririm.
MehmetGUMUS3

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)

tahsinyaman adlı üyeden alıntı

Hocam söylediğimi yanlış anlama lütfen.

2 satır içerikte yanlışımızı anlamamız çok daha kolaydır. birde içeriklerde satır satır girdi yaptığınızı düşünün lütfen. bunu günümüzde çok büyük haber siteleri bile yapıyor. gözden kaçıp yazım hataları olması çok normaldir.

Konularınız çoğaltmaya bakın hocam. onca kategori içerisinde 65 konu ve 358 yorum çok yetersiz kalmış hocam.

forum sayfanızı ne zaman yayına verdiniz bilmiyorum ama hızlı bir şekilde adının duyurulması gerekiyor. 80 kullanıcı var bunlardan kaçı sitenizi aktif ziyaret ediyor bilmiyorum.

Aktif kullanıcı kitleniz olmalı hocam. bunlara da forum konusu ile ilgili sosyal hesaplardan reklam yaparak ulaşabilirsiniz. Ulaştığınız kitleyi forumda tutabilecek içerik sayısını da arttırmanız lazım .

Yok hocam neden yanlış anlayayım haklısınız tabiki. Önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Konu yetersizliğinin farkındayım. Elimde kendi hazırladığım konular mevcut. Bunları açmaya başlayacağım. Ancak şöyle bir sorum var size. İçeriği ziyaretçilere gizlemeli miyim? Sosyal medyaya da yöneleceğim.

Teamtofas.com

• Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
İçerik ziyaretçilere açık olmalı. *** bunun en büyük örneğidir. üye olmasa bile forumdan bilgi edinmek isteyen insanlara siteniz açık olmalı. buda size ekstra trafik kazandırır.

Yorum ve paylaşım için üyelik şartı koymanız yeterli olacaktır.
MehmetGUMUS3

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al