İyi forumlar arkadaşlar;

Sonunda yıllardır planladığım.Projemi hayata geçirdim sayılır sadece sayfaların dolup oturması kaldı.Daha önce domain ile alakalı konu açmıştım. sağ olsun herkes yardımcı oldu.

Projem türkiye de bir ilk oldu sanırım benzerini görmedim.

Projem firma rehberi ama farklı bir firma rehberidir.

Hedefim kurumsal firmaların yada iş yerlerinin internet sitesine onca para döküp seo hizmetleri için binlerce tl ve paketler almasını engellemekti.Uygun fiyatlara site içinde firmaya bir sayfa açıyorum başlıkta telefon numarası geçirerek sıralamaya sokuyorum.

Bu sayede internet sitesi açmış gibi oluyor.Müşteriler firmaya ulaşıyor.Müşteri sayısını ve gelirini arttırıyorum.Paketlere one page seo ile ilk sıralara sokuyorum birde geri ödeme garantisi sunuyorum.

Yıllardır seo hizmeti veriyorum.artık insanların kahrını çekmekten bıktım ve yine aynı işi yaparak daha mutlu olacağım bir işe adım atmış oldum.

Şimdi ziyaretçi açısından bakalım.7 gün 24 saat telefona bakan bir ekibimiz mevcut.illaki sitemizde bir iş yerinin olmasına gerek yok.örneğin ankarada evden eve nakliyat firması lazım yazıyorsunuz whatsapptan yada mesajdan anında anlaşmalı olduğumuz bir firmayı yönlendiriyoruz.Hemde müşterilere kendimize kalacak olan komisyonu ücretsiz olarak fiyatta düşüşe gidiyoruz.Telefon bilinmeyen numaralar servisi gibi kullanılacak.Tamamen ücretsiz olacak.

Bazı bölgelere kendimiz firma gibi numaramızı ekliyoruz o bölgelerde ise ziyaretçi memnuniyeti için anlaşma sağlayıp indirimli hizmet sunduruyoruz.

şu anlık 5 kişilik bir ekibimiz mevcut.firma ekleme dışında asla ticari amaç gütmüyoruz.

Fikirlerinizi almak istiyorum. Hem numaranın akılda kalıcılığı için hem de proje için çünkü numara türkiyede bilinmeyen numaralar servisi gibi akılda kalmalı.

site: firmaygo (dot) com