aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

Hocam domain olmamış bu bir ,ayrıca bu projenin üstadı ve yakında hizmete girecek olan rehber.com.tr yi incelemenizi tavsiye ederim başarılar

önemli olan tasarım olduğunu iddia ediyorsunuz sanırım.Yada domainin öneminde mi bahsetmek istediniz.Bununla ilgili kısa bir açıklama yapayım.Kafanızda beyin fırtınası yapınız biraz.

Bir kendi sitemde bu projeyi bu mantıkta düşüneli sene oldu bu facebook konuşmalarımda var.kimseyi örnek almam.2. kimse rehbere giripte firma aramaz.Google'a yazar çıkan sitenin ismine bakmadan girer firmanın numarasını alır.ve her sektörün aranma hacmi yoktur sadece hizmet verenlerin örnek- çilingir - tüpçü - evden eve nakliyat rent a car gibi bi kaç sektor google da aranır. bir diğer durum ise girilen sitede bilgi alınır çıkılar. aaa şu siteninde tasarımı çok iyi orda numara vardır diyen bi örnek görmedim.eğer varsa bile webmaster dır ki ben webmaster larla ilgileniyorum.diğer durum ise siz mükemmel birşey ortaya çıkarın gidin bir rent a car 'A dil dökün işi alama şansınız %1 . ben gitmeden alıyorum işi.avantajım bu.

Örnek eski işimdende dokunayım biraz. bazı arkadaşlar çok iyi yazılımcıdır.yazarlar aylarca uğraşır 2000 alırlar. ben wordpress kurar 6 saat uğraşıt 5000 alırım forumda bilen arkadaşlar var ne miktarlar aldığımı

bu yazım gösteriş amaçlı değil dünyada bazı şeyler farklı işliyor bunu göstermek amaçlıydı.katkım olduysa bu beni mutlu eder