lostyazilim
tr.link

Ücretsiz WP Teması İsteyenler

27 Mesajlar 3.774 Okunma
acebozum
tr.link

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Özel mesaj ile iletişime geçildi, eğer yapılırsa herkes bundan faydalanmak isteyecektir.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
reklam

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)

Proyazar adlı üyeden alıntı

fikrini beğendim ama bir kaç yanlış düşüncen var. öncelikle boşa tema yazmak istemiyorum diyorsun, bu tamamen fikir yanlışlığı. Her tema, kodlayan kişiye farklı bakış açısı ve bilgi birikimi katar. Ben senin yerinde olsam, önce blog temasını kodlarım misal, foruma eklerim. Bakarım yorumlara: şu olmamış, burası eksik, şöyle böyle.. diye yorumlar varsa yeni tema yazmam, o tema üzerinde edit çalışmalarına başlarım.. Ama fikir senin, ha bu arada eğer temayı ücretli bir şekilde lisanslamayacaksan 2-3-5 kişiye yazman önemli değil, zaten o kişilerden tema elden ele dolaşacaktır. Kolay gelsin, başarılar.. merakla bekliyorum..

Hocam şöyle amacım ücretli tema yapıp satmak değil öncelikle bunu söyleyim. Buradan herkese bedava tema yapıp bu işten para kazanan arkadaşlarımızda mağdur etme niyetim de yok. Sadece 2 arkadaşımıza ücretsiz tema yapıp pratiğimi geliştirmek. Zira boş boş kodlama yap sonra çöpe gönder :) boşa zaman kaybı oluyor.

Ayrıca yapamadığım çok şey mutlaka bulunuyor öğreniyoruz bir yandan neticede, ancak bunlarıda ücreti karşılığında bilen arkadaşlara tamamlatabilirsiniz.

Ek Olarak:

DEVELI adlı üyeden alıntı

Banada yardımcı olursanız sevinirim..

PM den gönderdiğiniz tarz wp sitesini kodlamaya başlıyorum. Bittiğinde iletişime geçerim. Ayrıca skype nızıda ekliyorum şimdi.

Ek Olarak: DEVELİ nickli üye ile ileitşime geçilmediğinden yerine başka bir arkadaşın işi alınmıştır. İş alımı dolmuştur ilginize teşekkürler.

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba teklif hala geçerli ise senden kişisel blog sitem için çoook basit bir tema isteyeceğim.

Temanın üst kısmında logo ve altında menü olacak
Sidebar olmayacak
anasayfada yazılar Başlık ve altında açıklama olacak, yazılar için thumbnail olmayacak...
Yazı tıklanıp açıldığında ise; sidebar / başlık / öneçıkarılmış görsel (isteğe göre aktif ya da pasif yapılabilecek) / hemen altında paylaşım ikonları / yazı içeriği / alt kısımda ise yorum kısmı olacak

bu kadar sade bir tema istiyorum mümkün müdür?

https://populertarim.com

BHA BHA bhamedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Aşçı, Makale Yazarı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)
Konu ilgili bilgi alabilir miyim ?

wmaraci
wmaraci

neslieda neslieda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek elektrik elektronik mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad N** B**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 29 / 7
  • Ticaret 5, (%100)
www.hersoruyusor.com siteme sizden bir tema rica edebilir miyim?
Üst kısım, menüler ve bileşenler aynı yerde kalabilir. sadece tek istediğim makalelerimin (Yazılarımın) bir dikdörtgen içerisinde ve birer resim ile görüntülenmesini istiyorum Amacım daha fazla yazının görselliğini sağlayabilmek. Yan yana 4 sütundan oluşup aşağıya doğru devam edebilir.

hersoruyusor.com Her Sorunun Cevabı Vardır

MertTpz MertTpz merttopuz.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
Kişilere böyle güzel yardımlarda bulunmayı teklif etmeniz çok güzel OğuzÖztürk

Fakat bir tavsiyede bulunmamı isterseniz bunun yerine Proyazar hocamızın söylediği gibi genel kapsamda bir konsept seçip yayınlayacağınız bir tema, akabinde gelen yorumlara göre temaya ekleyeceğiniz ve geliştireceğiniz özellikler ile tema yapımının inceliklerine daha yakından bakabilirsiniz.

Bu işi bu şekilde yaparsan şayet temanın daha fazla kişi tarafından kullanılmasını sağlarsın. Bu da aslında daha fazla kişiye yardımcı olmak demek :)

Kolay gelsin :)
GuestLion Proyazar

kişi bu mesajı beğendi.

Proyazar Proyazar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 36 / 31
  • Ticaret 2, (%100)

MertTpz adlı üyeden alıntı

Kişilere böyle güzel yardımlarda bulunmayı teklif etmeniz çok güzel OğuzÖztürk

Fakat bir tavsiyede bulunmamı isterseniz bunun yerine Proyazar hocamızın söylediği gibi genel kapsamda bir konsept seçip yayınlayacağınız bir tema, akabinde gelen yorumlara göre temaya ekleyeceğiniz ve geliştireceğiniz özellikler ile tema yapımının inceliklerine daha yakından bakabilirsiniz.

Bu işi bu şekilde yaparsan şayet temanın daha fazla kişi tarafından kullanılmasını sağlarsın. Bu da aslında daha fazla kişiye yardımcı olmak demek :)

Kolay gelsin :)

dediğimi anladığınız ve bunu izah ettiğiniz için teşekkürler +1
GuestLion MertTpz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Aslında ben 2 tema demiştim ama konuya 10 tane istek geldi sanırım. MertTpz ve Proyazar haklısınız aslında bu daha doğru bir yöntem.

Hem 1 veya 2 tema çalışması olur hemde ayrı ayrı 10-15 tema yapmaya gerek kalmaz hemde kişisel gelişime daha faydalı olur.

Bununla birlikte bu geliştirdiğim wp temalarına bir versiyon verir ve geliştikçe temalarıda 2 adet ücretsiz geliştirmiş oluruz. Aynı zamanda herkesin görüşleride alınmış olur.

Bu fikrinizi beğendim. O zaman önce 1 adet blog temasıyla başlayayım.

Sonra 2. projeyi portal teması şeklinde geliştiririz.

DEVELI DEVELI Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 11 / 4
  • Ticaret 1, (%0)
Hocam beni nedne iiptal ettiniz size yazıyorum skypeden offlinesiniz?

• Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Bir üstte bulunan mesajımı okursanız yapılacak tema çalışmasının bu şekilde olması herkes için daha faydalı olacaktır. Çünkü bu şekilde istenenlere yetişme şansım yok. Arkadaşlarında dediği bu şekilde gibi çok sayıda kişiye faydası olacaktır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al