lostyazilim
tr.link

Alan adı sektörü neden krizde?

23 Mesajlar 3.236 Okunma
lstbozum
tr.link

mutlux mutlux WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 303 / 212
  • Ticaret 40, (%100)
editt

wmaraci
reklam

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
ne zaman iyi oldu ki
SizinWeb serdar38

kişi bu mesajı beğendi.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Aslında arkadaşın bahsetmek istediği kriz acılan konuların. Çokluğu gelen teklif talep ve okuma sayısının azlığı enn kötü domainlere bile bir yorum yada bir teklifler yapılırdı olmadı konuya dahil olup bakardı bazıları ama şimdi bu pek yok en iyisi int ortamındaki ek gelirli islere fazla bel bağlamamak ozaman kafanız rahat olur bu ay çok kazandım sonraki aysa bu kadar gelirse şöyle yaparım sonra boyle yaparım hesabı yapınca bazen tutmuyor hesaplar ayrıca forumlarda domain piyasası hep düşüktür satış açısından 1 5 10 100 tl ye kadar oluyor çoğunlukla açık arttırma konuları
serdar38

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

serdar38 serdar38 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 1790
  • Beğeniler 481 / 391
  • Ticaret 36, (%100)

SizinWeb adlı üyeden alıntı

Aslında arkadaşın bahsetmek istediği kriz acılan konuların. Çokluğu gelen teklif talep ve okuma sayısının azlığı enn kötü domainlere bile bir yorum yada bir teklifler yapılırdı olmadı konuya dahil olup bakardı bazıları ama şimdi bu pek yok en iyisi int ortamındaki ek gelirli islere fazla bel bağlamamak ozaman kafanız rahat olur bu ay çok kazandım sonraki aysa bu kadar gelirse şöyle yaparım sonra boyle yaparım hesabı yapınca bazen tutmuyor hesaplar ayrıca forumlarda domain piyasası hep düşüktür satış açısından 1 5 10 100 tl ye kadar oluyor çoğunlukla açık arttırma konuları

İste bu tam hislerimi yazmışsınız.

Bende bilemiyorum ama bazıları malum platformda satılıyor kiriz yok diyor

wmaraci
wmaraci

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
kardeşim satılan domainler görüyoruz 100-200 tl geçen açılan başlığı gördünüz forumda en yüksek fiyata satılan domainler 1k yı anca görüyor

tahsinyaman tahsinyaman WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 114 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
hocam dolar olmuş 3.10 kusur. bi alan adı alıyoruz 27 lira :D daha ne olsun.

Imbrossa Imbrossa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / K
  • Meslek Content Management
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 259 / 93
  • Ticaret 7, (%100)
Gerçekten kaliteli domainleriniz varsa alıcısı sizi buluyor ve ağzınızı açmadan 800 dolar 1500 dolar da diyebiliyor.

Sektörü bilmeyenler sadece aaa keyword alalım gitsin diyerek domain aldıkları için bu tür domainlerde 50 taneden bir tanesini 150-200 liralara satabiliyorlar.

Pazarlama kısmında sadece forumlardan alıcı bulmaya çalışmak da mantıklı değil, firmalarla iletişim kurmak ve ürünü her anlamda pazarlamak domaincilerin en önemli önceliği olmalı.

serdar38 serdar38 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 1790
  • Beğeniler 481 / 391
  • Ticaret 36, (%100)

Imbrossa adlı üyeden alıntı

Gerçekten kaliteli domainleriniz varsa alıcısı sizi buluyor ve ağzınızı açmadan 800 dolar 1500 dolar da diyebiliyor.

Sektörü bilmeyenler sadece aaa keyword alalım gitsin diyerek domain aldıkları için bu tür domainlerde 50 taneden bir tanesini 150-200 liralara satabiliyorlar.

Pazarlama kısmında sadece forumlardan alıcı bulmaya çalışmak da mantıklı değil, firmalarla iletişim kurmak ve ürünü her anlamda pazarlamak domaincilerin en önemli önceliği olmalı.

Haklısınız hocam

Victoryksk Victoryksk Aracdk-Yakında Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** Ö**
  • Mesajlar 1599
  • Beğeniler 306 / 523
  • Ticaret 34, (%100)
Hocam domain sektörü tamamen beklentiniz ile alakalı. Aldığınız biz domain sizin gözünüzde 5bin TL edebilir. Forumdaki birçok arkadaşın ortalama o domaine biçeceği fiyat 50 TL olabilir. Açık artırma yapılır. 25 TLde kalabilir. Bu tamamen senin algınla alakalı. 4.5g ile alakalı bir domain bulmustum bosta. Aldım. Tamam dedim ben bunu 2-3 bine okuturum. Olmadı tabi öyle :) baya bş boşta durdu. Değerlendiriyim dedim. Baya bi uğraştım. Seo yaptım, reklam verdim. En son 100 tl ye verdim :)

Bir de buradaki birçok arkadaş alıp yine satıyor domaini. Son kullanıcıya ulaşan domain sayısı çoknaz. Burada başta 100 diye başlıyıp sonra sırasıyla 75,60,50 ve 49 TL olarak fiyatını güncellediğim ve günlerce satamadığım domain bir baktım alanadları nda 499 TL ye satılmış. İnanın bana da sürpriz olmuştu.

kohreg kohreg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 216 / 86
  • Ticaret 11, (%100)
geçen alanadların da 1500 tl isteyen bi domaine 750 teklif ettim kabul etmedi:)

www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al