lostyazilim

Hayalimdeki İş: Spor Salonu Açmak

25 Mesajlar 4.041 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Gucluyazar Gucluyazar Proje Adamı :) Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sağlıkçı Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)
alexbaysu

Merhabalar, detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Öncelikle mahale arası bir noktada düşünmüyorum. Şuanda istediğim mevkiideki spor salonlarının (500m2+) kiraları 7,5 bin ₺ civarlarında oldugunu gördüm.
Salonda iki hoca olsa veya bende o zamana kendimi geliştirsem ve ben+bir hoca ile çarkı çevirsem iyi olabilir.
Bir kısma da diyet büfe koymayı düşünüyorum. Bu da tamamen bizim tasarımımızda olacak yani kullanıcının alabileceği kaloriye göre yiyebileceği şeyler belirlenecek. O da seçip yiyecek. Geliştireceğiz bunu da.

Spor aletlerinin yeterli olmasını istiyorum. Buna ne kadar gider, sizce 500m2 bir alanda fitness, body sporlarına ek olarak neler eklemeliyim. İstanbul'un merkezi bir noktasına açmayı düşünüyorum. Sizce üyelik ücretleri vs. gibi nelerin olması gerekiyor. Biraz daha sayısal değer ve öneri verirseniz sevinirim.

Saygılarımı sunarım.

wmaraci
reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
devlet destekli girişebilirsin
Gucluyazar

kişi bu mesajı beğendi.

Gucluyazar Gucluyazar Proje Adamı :) Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sağlıkçı Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)
ŞafakÇALIŞKAN

Teşekkürler hocam, önce bir neler lazım neler yapılabilir hakkında fikir sahibi olmak istiyorum. Maliyetler vs. hakkında bilginiz var mı?
SafakCALiSKAN

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

Gucluyazar adlı üyeden alıntı

ŞafakÇALIŞKAN

Teşekkürler hocam, önce bir neler lazım neler yapılabilir hakkında fikir sahibi olmak istiyorum. Maliyetler vs. hakkında bilginiz var mı?

maliyetini devlet düşünüyor, sen gidip bana şunlar şunlar lazım diyorsun, onlar sana malzemelerini alıp işini hazır ediyor, sende onlara yavaş yavaş parayı ödüyorsun.
www.kosgeb.gov.tr

wmaraci
wmaraci

WebTa WebTa Tengri Biz Menen! Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 40 / 64
  • Ticaret 1, (%100)
Alacağın makinalar nerden baksan 75-100 bin lira tutar zaten en az. Ayrıca bu işi yapabilmen için ciddi çevren olması gerekiyor.. Üniversitelerin civarlarına açarsan ve fiyatın uygun olursa kazanç sağlar üye çekersin. Ayrıca sadece seninle olacak iş değil,fitness,his federasyonu gibi federasyon belgeli hocaların olmalı bunlara verecek maaş durumu var min. asgari ücret. Diyetisyen şart profesyonel bi mekan açıyorsan.. Bu uzar gider sandığın kadar kolay bir iş değil. Bir abimin 3 tane şubesi var geçenlerde bir salona malzeme değiştirdi 0 ladı mekanı 100 binden fazla ücret gitti

Ek Olarak:

ŞafakÇALIŞKAN adlı üyeden alıntı

maliyetini devlet düşünüyor, sen gidip bana şunlar şunlar lazım diyorsun, onlar sana malzemelerini alıp işini hazır ediyor, sende onlara yavaş yavaş parayı ödüyorsun.
www.kosgeb.gov.tr

Bu iş dediğiniz kadar kolay değil hocam. Siz gidiyorsunuz böyle böyle diye anlatıyorsunuz size bir tarih veriyor,mülakata sokuyor. Mülakattan sonra eğer projeniz onaylanırsa sizi eğitime sokuyorlar. Eğitim vs. görüyorsunuz. Ayrıca her projede onaylanmıyor. Çevrede çok var ise kazanç sağlayamayacağını düşünürseler proje kesinlikle onaylanmıyor.
SafakCALiSKAN

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)

WebTa adlı üyeden alıntı

Alacağın makinalar nerden baksan 75-100 bin lira tutar zaten en az. Ayrıca bu işi yapabilmen için ciddi çevren olması gerekiyor.. Üniversitelerin civarlarına açarsan ve fiyatın uygun olursa kazanç sağlar üye çekersin. Ayrıca sadece seninle olacak iş değil,fitness,his federasyonu gibi federasyon belgeli hocaların olmalı bunlara verecek maaş durumu var min. asgari ücret. Diyetisyen şart profesyonel bi mekan açıyorsan.. Bu uzar gider sandığın kadar kolay bir iş değil. Bir abimin 3 tane şubesi var geçenlerde bir salona malzeme değiştirdi 0 ladı mekanı 100 binden fazla ücret gitti

Ek Olarak:

Bu iş dediğiniz kadar kolay değil hocam. Siz gidiyorsunuz böyle böyle diye anlatıyorsunuz size bir tarih veriyor,mülakata sokuyor. Mülakattan sonra eğer projeniz onaylanırsa sizi eğitime sokuyorlar. Eğitim vs. görüyorsunuz. Ayrıca her projede onaylanmıyor. Çevrede çok var ise kazanç sağlayamayacağını düşünürseler proje kesinlikle onaylanmıyor.

evet dediğin doğru.

runal runal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad R** Ü**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 12 / 17
  • Ticaret 15, (%100)
Hocam sadece bayanlar yönelik franchise veren spor salonu var. Ülkemizde çok tutulan bir yapıya sahip.

http://b-fit.com.tr/

İki farklı dükkan olarak açabilirsin. bir kısmında bayanlar bir kısmında erkekler olabilir. Yada daha geniş bir alanda ikisi birlikte yürütebilirsin. İnsanların rahat hissetmelerini sağlamalısınız. Özel programlar ve ilgi göstermek müşteri sayısını hızlı bir şekilde arttıracaktır.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam ek olarak masaj bölümü ve ağdacı da iyi iş yapar. Sen daha iyi bilirsin, sporcular grup halinde ağda seanslarına giderler (arkadaşlarım gidiyor sürekli ordan biliyorum).

WWT WWT NazımYılmaz Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Tasarım Departman Sorumlus
  • Konum Konya
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 86 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
kayıt olan kişilerin internet sitesinde kendi profilleri ve durumları gösterilirse süper olabilir. benim sporla çok alakam yok da, işimiz internet olunca.. fikir versin diye şeyaptım :) hayırlısı neyse o olsun

Kişisel : nazimyilmaz.com.tr

csci35 csci35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 503
  • Beğeniler 135 / 61
  • Ticaret 7, (%100)
Spor salonu değiştiren biriyim sürekli yeni yerler keşfetmek var bilen biri için spor salonu sıkıntı olmaz alet olsun yeter ama bilmeyen yeni başlıcaklar için özel ilgi çok önemli özel ilgi yapan spor salonu daha cok üye alır bazı salonlarda yazarlar sunu sunu yap başka ilgilenme olmaz alet önemli ama ilgi daha önemli

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al