Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı
Eger Sadece bir yazıyı Belirlemek istiyorsanız, Şöyle birşey deneyebilir misiniz ?
Yayınlamak istediğiniz yazının bulunduğu kategorinin id'sini öğrenin. Anasayfada görünmesini istediğiniz yazıya "anasayfa" diye etiket girin.
Daha sonrasında index.php içinde
Kodunun hemen üstüne
kodunu ekleyip dener misin bi hocam ?
Ek Olarak:
Siz Anasayfada sadece yazdıgınız son yazılardan 1 tane mi görünmesini istiyorsunuz yoksa seçtiğiniz bir yazının mı görünmesini istiyorsunuz ?
sımdı denıyorum hocam 1 tane gostermesını ıstıyom @fruzgar arkadasın dedıgı gıbı gogleden arattım kodları buldum eklıyom kategorı ıd numarası 1 yapıyorum hıc bırsey degısmıyor smdı sızın yontemı denıcem
Ek Olarak:
fruzgar adlı üyeden alıntı
Hayır bir kere ekleyeceksiniz ve hep geçerli olacak. 1 tane görüntülenmesini istiyorsanız da anasayfadaki görüntülenmesini istediğiniz içerik sayısını 1 yaparsınız sorunu çözmüş olursunuz :)
Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı
Eger Sadece bir yazıyı Belirlemek istiyorsanız, Şöyle birşey deneyebilir misiniz ?
Yayınlamak istediğiniz yazının bulunduğu kategorinin id'sini öğrenin. Anasayfada görünmesini istediğiniz yazıya "anasayfa" diye etiket girin.
Daha sonrasında index.php içinde
Kodunun hemen üstüne
kodunu ekleyip dener misin bi hocam ?
Ek Olarak:
Siz Anasayfada sadece yazdıgınız son yazılardan 1 tane mi görünmesini istiyorsunuz yoksa seçtiğiniz bir yazının mı görünmesini istiyorsunuz ?
yok olmadı hocam bırkac kod denedım degısen hıc bırsey yok gogledende kodları aldım ekledım benmı yapamıyom anlamadım gıttı
resım
ekledığım dıger kodlar
kategorı ıd numarası 1 yazıyor ona gore ekledım ama olmadı
?php query_posts($query_string . '&cat=-kategoriID 1'); ?>
function PozExclude($query) {
if ( $query->is_home ) {
$query->set('cat', '-1,-,-');