Merhaba arkadaşlar 1 ay önce godaddy den 1 sene peşin ücret ödeyerek ekonomik hosting paketinden aldım.. 1 ay kullandım baya kaliteliydi hoşuma gitti fakat 1 ay sonra hesabım suspended oldu. Müşteri hizmetlerini aradım sitenizi kaldıramadığı için askıya alınmış dedi. Tamam peki o zaman 10 aylık ücreti iade edin yedeklerimi de verin daha yüksek paket alayım dedim. Tamam üstlerle görüşeceğim dedi müşteri hizmetleri arayacağım dedi ama aramadı sonra tekrar aradım. Ücret iadesi vermeyeceğiz dediler tamam yedeklerimi verin dedim tamam size 24 saat içinde mail gelecek dediler. 24 saat gelmedi aradım 48 saat dedik dediler 48 saat sonra aradım 72 saat dediler bu seferde. Sonrasında aradım yedeklerde verilmeyebilir dedi bende nasıl olur çok önemliydi yedeklerim dedim o zaman
networkviolations@godaddy.com mail atmam söylendi attım 24 saati geçti hala bir cevap yok gelemeyecek gibi de. Bu kadar saçma birşey olabilir mi ? Paramla rezil oldum ... Tanınmayan bir firma dan da almadım godaddy tamamen tanınmış bir firma.. ne yapmam lazım sizce yedeklerimi nasıl alırım çok önemli benim için.