lostyazilim
tr.link

Godaddy Yedeklerimi Vermiyor !

27 Mesajlar 3.454 Okunma
lstbozum
tr.link

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce godaddy den 1 sene peşin ücret ödeyerek ekonomik hosting paketinden aldım.. 1 ay kullandım baya kaliteliydi hoşuma gitti fakat 1 ay sonra hesabım suspended oldu. Müşteri hizmetlerini aradım sitenizi kaldıramadığı için askıya alınmış dedi. Tamam peki o zaman 10 aylık ücreti iade edin yedeklerimi de verin daha yüksek paket alayım dedim. Tamam üstlerle görüşeceğim dedi müşteri hizmetleri arayacağım dedi ama aramadı sonra tekrar aradım. Ücret iadesi vermeyeceğiz dediler tamam yedeklerimi verin dedim tamam size 24 saat içinde mail gelecek dediler. 24 saat gelmedi aradım 48 saat dedik dediler 48 saat sonra aradım 72 saat dediler bu seferde. Sonrasında aradım yedeklerde verilmeyebilir dedi bende nasıl olur çok önemliydi yedeklerim dedim o zaman networkviolations@godaddy.com mail atmam söylendi attım 24 saati geçti hala bir cevap yok gelemeyecek gibi de. Bu kadar saçma birşey olabilir mi ? Paramla rezil oldum ... Tanınmayan bir firma dan da almadım godaddy tamamen tanınmış bir firma.. ne yapmam lazım sizce yedeklerimi nasıl alırım çok önemli benim için.

wmaraci
reklam

MSI MSI Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Konuyu okurken sanki kendim yaşamış gibi sinirleniyorum.Ulan madem habersizce kapatıyorsunuz neden yedekleri vermiyorsunuz.Ne saçma bir düzen var.Bu tarz sorunlar genellikle gavur firmalarında oluyor :D
nuktoprak theharunuysal LazCoder53

kişi bu mesajı beğendi.

harme harme Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bekçi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 127 / 73
  • Ticaret 13, (%92)
Arkadaşlar ben türkiyedeki hosting firmaları ile çalıştım,daha bu zamana kadar problem yaşamadım yurtdşı lokasyonlarda forumu iyi takip eden arkadaşlar bilirler hep sıkıntı hep sorun ucuz olsun istiyorsunuz ama gördüğünüz gibi bizleri çaresiz bırakıyorlar,en iyisi türk firmaları olsun bizden olsun derdimizi sıkıntılarımızı tek onlar anlar

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Host konusunda artik hicbir sirkete guvencim yok onun icin mumkun oldugu kadariyla 1 yillik ucret odeyip host almiyorum .Cunku hicbir host sirketi satilan hostun parasini geri odemiyor. Ben iki yildir godady delux paketini kullaniyorum ve odemeyi aylik yapiyorum onun icin hicbir sorun olmuyor haftalikta yedeklerimi aliyorum. Gecenlerde godadyde sorunlar olmaya basladi ve dedim baska hostlari deneme amaci ile 1 host hosgatordan 1 aylik ucret odeyip 18 euros para verdim ve alan isminin 1 tanesini yonlendirip siteye kurdum ikinci gun cpu cok hatciyor diye bildiri gelerek siteyi kendi hostlarina yonlendirdiler ve anladimki aldigim host hicbir ise yaramayacak bos verdim ve para onlara kaldi. Ayni gun ovh sirketinden 1 host aldim onlarda mecburi ucret 1 yillik oduyorsun aylik olayi yok dedim bir deneyeyim belki hostlari iyi calisir 90 euros verdim ve 1 yillik hostu aldim .Ovh hostundada sorun cikti egerki kendi hostlarindan alan ismi alirsan host sorunsuz calisiyor. Ama benim icin onemli olan baska host sirketlerinde bulunan alan ismini ekleyerek kullanmayi dusunerek satin almistim.Hostu satarken 10 adet alan ismi ekleme hakki oldugu halde eklemis oldugun diyer sirketlerde bulunan alan isimleri calismiyor. Sonucta vermis oldugum 90euros bosa gitti ve geri odemede yapilmiyor. Host sirketlerinin geneli sadece para alma amacini tasidigi icin tavsiyem 1 aylik olan hostlardan ucret odeyip satin alin ve memnun olmazsaniz hic olmazsa 1 aylik ucret bosa gitmis olur.
maribro123 harme

kişi bu mesajı beğendi.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
wmaraci
wmaraci

harme harme Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bekçi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 127 / 73
  • Ticaret 13, (%92)
flatcast kardeşim yurtdışı sıkıntılı oluyor türkiye'de ne güzel firmalar var ben yöncü bilişimde 2ci senem istersen ödemeni geri iade ediyor,destekleri harika daha bu zamana kadar birşey sorupta 2dk içerisinde cevap alamadığım soru olmamıştır.Ayrıca webkur firması fazla bilinmez ama onlarda profesyonel iş yapıyorlar,şahsen ben kendim konuştum kendileriyle adamlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorlar her konuda destek olurlar,ve ilk göz ağarım turhost'da tüm bu anlattıklarıma çok hakim bir firma bizim yurtdışında ne işimiz var allah aşkına :)

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Arkadaşlar, eğer Türkiye hostinglerinde barınacak birşey olsa Türkiye tercih ederdim. Zorunlu olarak yurt dışı seçmem lazım.

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)

MSI adlı üyeden alıntı

Konuyu okurken sanki kendim yaşamış gibi sinirleniyorum.Ulan madem habersizce kapatıyorsunuz neden yedekleri vermiyorsunuz.Ne saçma bir düzen var.Bu tarz sorunlar genellikle gavur firmalarında oluyor :D

Facebook'tan iletişime geçtim hala müşteri hizmetlerini arayın diyor müşteri hizmetleri mail atın diyor Mail'e cevap veren de yok..
Çok sinir edici bir durum :(

MSI MSI Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bence giden gitti.Yapabileceğiniz birşey yok gibi,adamlar sizi pes edene kadar oraya başvur buraya başvur diye oyalayacaklardır muhtemelen
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)

MSI adlı üyeden alıntı

Hocam bence giden gitti.Yapabileceğiniz birşey yok gibi,adamlar sizi pes edene kadar oraya başvur buraya başvur diye oyalayacaklardır muhtemelen

20 gün önce almıştım yedekleri 20 günüm boşa gitmiş olacak. Ama yapabilecek bir şey yok gibi dediğiniz gibi sürekli arayıp rahatsız edeceğim.

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)
Bence olay soyle olmus olabilir makinalarinda sorun vardir veriyi kaybettikleri icin sizi oyaliyorlar ayni durum banada oldu turkiyeden bir firmada ben farkli yollara basvurdum sonra gercek ortaya cikti megerse makinalari gitmis
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al