flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Host konusunda artik hicbir sirkete guvencim yok onun icin mumkun oldugu kadariyla 1 yillik ucret odeyip host almiyorum .Cunku hicbir host sirketi satilan hostun parasini geri odemiyor. Ben iki yildir godady delux paketini kullaniyorum ve odemeyi aylik yapiyorum onun icin hicbir sorun olmuyor haftalikta yedeklerimi aliyorum. Gecenlerde godadyde sorunlar olmaya basladi ve dedim baska hostlari deneme amaci ile 1 host hosgatordan 1 aylik ucret odeyip 18 euros para verdim ve alan isminin 1 tanesini yonlendirip siteye kurdum ikinci gun cpu cok hatciyor diye bildiri gelerek siteyi kendi hostlarina yonlendirdiler ve anladimki aldigim host hicbir ise yaramayacak bos verdim ve para onlara kaldi. Ayni gun ovh sirketinden 1 host aldim onlarda mecburi ucret 1 yillik oduyorsun aylik olayi yok dedim bir deneyeyim belki hostlari iyi calisir 90 euros verdim ve 1 yillik hostu aldim .Ovh hostundada sorun cikti egerki kendi hostlarindan alan ismi alirsan host sorunsuz calisiyor. Ama benim icin onemli olan baska host sirketlerinde bulunan alan ismini ekleyerek kullanmayi dusunerek satin almistim.Hostu satarken 10 adet alan ismi ekleme hakki oldugu halde eklemis oldugun diyer sirketlerde bulunan alan isimleri calismiyor. Sonucta vermis oldugum 90euros bosa gitti ve geri odemede yapilmiyor. Host sirketlerinin geneli sadece para alma amacini tasidigi icin tavsiyem 1 aylik olan hostlardan ucret odeyip satin alin ve memnun olmazsaniz hic olmazsa 1 aylik ucret bosa gitmis olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.