-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'de onlarca firma varken neden yabancı firmalar ile çalışıyorsunuz ki ? Kimse bana yurtdışı en kötü firması bile Türkiye'deki firmalardan daha kaliteli edebiyatı yapmasın. Çünkü öyle bir şey yok. Bu tamamen şatış ortaklığıdann daha fazla kazanmak için pazarlamacıların öne sürdüğü bir şey. Hayır, hadi çalıştınız. Neden sitenizin yedeğini düzenli olarak almıyorsunuz ? Yazık. Giden emeğe yazık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Hocam adult site o yüzden Türkiye de barındırma gibi bir şansım yok. Yedek almıştım ama 20 gün önce aldıktan 10 gün falan sonra yedeklemiştim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Sitene gelen trafiği durdurup siteni tekrar aktif etsinler söyle de.Veya 1 ay bekle,1 aylık trafiğin sıfırlansın,açılır geri hesabın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben yedekleri hiçbir zaman sorunsuz ve yakın zamanda verenleri görmedim.Her biri sorun olduğunu gönderenlerde eski tarihli ve sorunlu yedek gönderiyor.Her gün üşenmeden yedek alın zamanla alışırsınız.
Firmaların yedek aldığını düşünüp geriye yaslanarak en büyük yanlışı yapıyorsunuz.Otomatik yedeklerde bile sorun çıkabiliyor ayrıca firmaların verdiği hizmet hosting sağlamak olduğundan yedek almak 2. planda kalır.
Otomatik alınan yedekler bazen sorun çıkarabiliyor ben her zaman hem otomatik hemde manuel yedek alıyorum.
Geçmiş olsun bundan sonra yedeklerinize daha çok önem verirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam müşteri hizmeleri ilgisiz .com almıştım , alasytrye transfer edeyim dedim kadın 2 saat sankı yargılıyormuş gibi yargıladı domainlerde sorun yok fakat teknik destekleri biraz ilgisiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hostazor Founder
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
34, (%91)
Normal de bu şartlarda iade yapmaları mantıksız. Zira ürün ile ilgili bir kusur değil sizin ile ilgili bir kusur mevcut. Çünkü ürünün kapasitesi size sunulduğu kadar hizmet verir. Kapasitesinden ötesi vaad edilmez. Ama yedek konusunda , hizmetinizin faturası bitse de öyle kapansa vermemeleri gayet normal deriz. Bu konuda yedek verme zorunlulukları var çünkü herhangi bir fatura yada ödeme kesintisi durumu mevcut değil.