SunTeknoSistem adlı üyeden alıntı

arama motoruna seo yazınca ikinci sayfada çıkan adamlar sizi anahtar kelimenizde birinci sayfada birinci sıraya çıkarıcaz diyor buna gülüyorum :)

Her kelimenin ayrı bir potansiyeli var. Bu potansiyel dahilinde kelime için yapacağınız çalışmanın süreside değişken. Bu yılları alabilecek bir kavram. Seo kelimesi prestij dışında fazla bir katkı sağlar mı? Orasıda tartışmaya açıktır. :) Biz mesela Hosting sektöründeyiz , kendi sektörümüzle ilgili çalışmaya başladık ve 1. ayda belirlediğimiz ve yararı olabilecek kelimelerde ilk sayfaya geldik. Bunu da sırf madem seo'dan anlıyosunuz neden kendinize yapmıyorsunuz diyenler için özellikle yapmıştım. Bazı arkadaşlar başarılıdır , müşteri potansiyeli iyidir kendine vakit bulamıyordur o yüzden çalışmasını sadece müşterilerine uyguluyordur. bu biraz yuvarlak bir konu o yüzden minimum ön yargı , maximum bilgi ile yorum yapılması gereken bir konu :)

Ek Olarak:

yb79 adlı üyeden alıntı

Ben de seo başlığı açıp hizmet sağlayacağım.Başlığım Seo'da çığır açmak olsun.
İlk sayfa garantisi de vereyim.Hem de üç vakte kadar.Yöntemim ' günde 6 saat dua etmek' olsun.
'Allahım şu kulunun sitesini ilk sayfaya tez zamanda çıkar yarabbim' diye zikir yapayım.
Beni direk banlar herhalde bölüm moderatörü.
Anlatmak istediğim şeyi şiirle özetleyeyim.
Konuya hakim olandır ki o bölüm moderatörü.
Banla böyle bilgisiz atıp tutan seocu g.tü:)

Kafiyeleriniz yüzünden bizimle değilsiniz :) Hakarete gerek yok boşver herkes hakettiği sıfatı fazlasıyla yaşar ve taşır.