meromerro Bence bu umut hırsızlığından ziyade, kurnazlık yapmaya çalışan ve daha düşük bütçe ile umutlarını elde etmeye çalışan kendini akıllı sanan insanların eseri. Her sektörde bir arz talep ilişkisi vardır ve bunu çoğunlukla müşteriler yaratır. Umutları için yıpranmayı göze almayan insanların bu konudaki hassasiyetsizliği bu sonuçları doğuruyor :)

Ek Olarak:

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Çok güzel paylaşım kardeşim, zaten o tür insanlara kananlar pişmanlığı ile kalıyor. Aslında sadece pişmanlığı ile kalmayıp bu sektöre bakış açısı değişiyor ve hakkı ile iş yapan kişiler de zarar görüyor.

Bu arada konu içerisinde belirttiğin, yok backlink paketi yok yapay hit gönderimi terimine göre bundan kendime de ders çıkarmak lazım. Bu işin sadece bir basamağını oluşturuyorum çünkü herkes seocu olmuş :) bütünlüğü ile seo yapmak herkesin harcı değil :) imkan gerekli, bilgi gerekli v.s v.s işte :)


İmkansızlık bana göre biraz çelişkili bir kavram. Şuanki imkanlarımızla yeni imkanlar üretebiliriz. Sonra o imkanlar ile daha fazlası üretilir. Bu konumda ihtiyaç olan tek şey azim ve istektir. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. :)