Kani hocam geçende hatırlarsanız bunun üzerine baya bir konuşmuştuk ama bizim insanlarımız gösterişli abartılı şeyleri almayı pek bir seviyorlar. ben kaç kere PR değerlerinin bir önemi olmadığını artık hiçbir işe yaramadığını söylesem trust rank oranını öne vursamda hala forumlarda pr ile satış yapan sahte SEO cu arkadaşlarımız var tek bununla değil tek bir backlink paketiyle 1. sayfa garanti eden insanlar var 150tl gibi paraya 1.sayfa garantisi veren sahte SEOcular var biz ne yapalım gerçekten beni çok sinirlendiren bir o kadarda üzen bir konu kime sorsam SEO yapıyor hangi kelimede yükseldin diyorum öylece bakıyor :D madem herkes o kadar iyi SEO yapıyor pr değerlerine çok güveniyorsunuz geçen forumda gördüm 8 yıllık tecrübe yazmış adam şaka gibi 8 yıldır bu sektördeysen aç siteni çıkar SEO ile alakalı birkaç kelimede görelim eyvallah diyelim.
BU BİR SEKTÖR BİR İŞ BİR MESLEK BU HOBİ OLARAK YAPILACAK BİRŞEY DEĞİL HERKES LÜTFEN KENDİ MESLEĞİNİ YAPSIN. matematik öğretmeninin php kodlması normal bir esnafın hobi olarak SEO yapması piyasanın değerini düşürenler bunlar. off çok sinirlendim :D