krslnvet adlı üyeden alıntı

makale yazmaya yeni başlıyorum. üretken bir kişiliğe sahip oluğumu düşünüyorum. benim amacım bu konuda kendimi geliştirmek.hayalimi gerçekleştirmek için bir yerden başlamak gerektiğine inanıyorum.hayal sadece hayal de kalmasın. neden bizden bir yazar çıkmasın ki; küçük adımlar ata ata büyümek gerek teşekürler

Ek Olarak: [QUOTE=krslnvet;2193449] Makale yazmaya yeni başlıyorum. üretken bir kişiliğe sahip oluğumu düşünüyorum. benim amacım bu konuda kendimi geliştirmek.hayalimi gerçekleştirmek için bir yerden başlamak gerektiğine inanıyorum.hayal sadece hayal de kalmasın.


BerkinAKTAŞ adlı üyeden alıntı

Öncelikle çok fazla blog okumak ve kitap okumak gerekmekte.


antidetron adlı üyeden alıntı

Düşündüğünü doğru ifade edebilme konusunda az çok yeteneğin olması gerekir. Bunun yanında kaynak tarama konusunda başarılı olunmalı ve bilgi havuzu geniş olmalıdır. Her şeyi bilmeniz tabiki mümkün değil ama önemli olan sizi o bilgiye götürecek doğru kapıları açabilmenizdir.


runal adlı üyeden alıntı

Hocam ben 1 seneye yakındır yazıyorum insan yazdıkça kendisini geliştiriyor. Okumanında faydası var çünkü kelime hazneniz genişliyor. Detaylı bilgileri aklında tutmanız her zaman münkün değil. Ancak yazıyı hazırlarken bu bilgilere kısa sürede tekrar ulaşabilirsiniz. Yazın yeter ki gerisi gelecektir.


dadaskral adlı üyeden alıntı

Hocam eger gercekten akici ve uzun uxun makale yazmak istiyodaniz oncelikle okuma becerilerinizi gelistirmniz gerekiyor. Ornek vermem gerekirse bir zamanlar gunde 200-300 sayfalik kitaplari bitirirdim ve makale isine basladigimda gercekten profesyonel olmasa da profesyonele yakin makaleler cikariyordum. Hatta en zorlu konularda bile uzun cumleler olustirabilyordum. Ama kitap okumaya ara verince ister istemez biraz yavasladim ve cumleler xor gelmeye basladi.
Ayrica ust uste 100-200 makaleden sonra ister istmez gelistiriyosunuz makalelerinizi


hakankaya2020 adlı üyeden alıntı

Daha uzun ve akıcı yazabilmek için,
belirli konularda uzmanlaşmak, daha fazla okumak, okurken not almak önemli.
Bakış açısını geliştirmek ve konuyu daha fazla açıdan değerlendirmek de geniş bir perspektif ile yazma imkanı verir.
Yazdığınız konularda video içerik üretmek ayrıca konuyu genişletmenizi sağlar, zira konuşarak ifade etmeye çalışmak da düşünme yeteneği ve anlatma becerisini geliştireceği için faydalı olacaktır.
Özellikle kendiniz için ürettiğiniz, veya erişiminiz olan içeriklere ara ara dönüp yeniden okuyup, düzenlemek ve genişletmek de çok faydalı olacaktır.


tam projeden vazgeçecekken birden bire 2-3 aylık konuya bu kadar yorum gelmesi ve adsense pin kodumun 3 ay bekleyip dün 2 zarf birden gelmesi beni aşırı derecede motive etti.

harika önerileriniz için sonsuz teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlarım.