NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok sermayem olsa İnternet servis sağlayıcıya ortak olup fiber alt yapısına yatırım yapardım...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
En çok kazanan şirketler türkiye de e ticaret siteleri ama globalde e ticaret siteleri değil. Mobil uygulama, kitleleri barındaracak global seviye de bir uygulama projesi en sağlamı olacaktır.
Whatsapp satıldığında , her şeyi ile beraber THY yi 5 defa alıyordu (uçaklar vs dahil)
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence riskide yüksek 100 bin tl çok büyük bir meblağ da değil. Çok fazla zarar ettirmiyecek size şirket açtırmaya gerek kalmıyacak yatırımları araştırmanızı öneririm bir yere ortak olmak gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Destek alan projeye devam etsen ?
Bazen bir fikir binlerce satır koda denktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
crookersss sanırım paraşütü diyorsun. kullandım e-ticaret yaparken çok güzel program.
Benim işim ile alakalı bir projem var ama dillendirmeye bile korkuyorum :)
İnşaat işlerinin anlık takibini maliyet ve ihale durumlarını gösteren bir program. Şu an e tablolar ile online olarak kullanıyorum. Programlaştırsam ilgi göreceğine eminim. Ama programlama bilgim yeterli değil.
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Lojistik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
crookersss , o zaman saçma sapan fikirleri dinleme. Daha zekice bir iş fikri yürütmen gerekmekte çünkü şuanki statün bunu zorunlu kılıyor. Yabancı ülkelerdeki projeleri bir araştır belki işe yarar birşey bulabilirsin. Yatırımcının dediği gibi personel ve binayı kullan özgüvenini kesinlikle tavanlara kadar çıkar , burası çok önemli. Yatırımcılar bu tarz işlere çok önem verirler . Sen bir proje yapmışsın adam beğenmiş destek veriyor , ikinci proje ilkinden daha üstün olmalı.
Ek Olarak: Şunu da belirteyim akıl veren çok olur ama fikri herkes üretemez . Sen başkasının aklına bakmadan fikir üretmeye çalış
Bazen bir fikir binlerce satır koda denktir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ben olsam YouTube üzerine atılırdım daha karli
Ek Olarak: Hocam ben olsam YouTube üzerine atılırdım daha karli
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html