-- MERHABA ARKADAŞLAR BUGUN SİZE FANTASTİK KUŞLARI TANITICAM --
İdda ediyorum çalışan gerçekten kazanıcak.
SİSTEM ÖZELLİKLER
1 - Level sistemi ile kazancınızı katlayabilirsiniz. Her gün düzenli olarak yumurtalarınızı topladığınız takdirde günden güne leveliniz artacak ve yumurta başı fiyatınız da artacak bu sayede daha çok kazanacaksınız.
2 - Kredi sistemi ile kazancınız daha da fazla olacak. İlk üye olduğunuz zaman 1. levelden başlıyorsunuz ve 2. levele geçtiğiniz zaman size bildiğiniz gerçek hayattaki gibi kredi veriyoruz. 2. level de 3 TL kredi veriyorum ve siz bir daha kuş alıyorsunuz bu sayede yatırım yapmanıza da gerek kalmıyor ve bu krediyi istediğiniz zaman ödeyebiliyorsunuz.
3 - Referans sistemi ile daha fazla kar elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınıza size verilen referans linkini vericeksiniz ve onlar üye olduktan sonra yumurta kazanmaya başladıkları zaman sizde komisyon alacaksınız.
4 - Ek kazanç menüsünde link kisalt sayfası var. Size tıklamanız için link veriyoruz ve tıkladıktan sonra hesabınıza size ne kadar yumurta verilmesi gerekiyorsa hesabınıza yumurtanız ekleniyor.
5 - Bu sistemde otomatik depoda birikme bulunmuyor sebebi ise kazancınızın daha fazla olması için eğer yumurtayı otomatik toplama işlemi olsaydı kazancınız yarı yarıya düşecek ve bunu istemediğiniz içinde otomatik toplama bulunmuyor.
6 - Oyunlar sekmesinde yazı-tura oyunu mevcut bu oyunu oynayın ve şansınız güzelse çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz.
8 - Ödeme puanı derdi yok.
9 - Ödemeleriniz en az 10 TL olarak ayarlandı bakiyeniz 10 TL olduğu zaman hesabınızdaki bakiyeyi istediğiniz bir banka hesabına gönderiyoruz. (Şuanlık sadece banka)
10 - V.İ.P Üyelik Sistemi
11 - Günlük Bonus Sistemi
ve daha fazlası için siteye üye olun ve gerçekten kazanın !!!
PEKİ ÜYE OLDUKTAN SONRA NE YAPICAM ?
- Üye olduktan sonra sizi sayfa giriş yap sayfasına yönlendiricek ve kullanıcı adınızla ve şifrenizle giriş yapıcaksınız.
- Size hediye 3 TL bakiye veriyorum. Sol menüden market sekmesine tıklıyoruz ve sayfa açılıyor burada alabileceğiniz sadece bir kuş var CENNET PAPAĞANI 3 ₺ Satın Al sekmesine tıklıyoruz ve kuşumuzu alıyoruz yumurta kazanmaya başlıyorsunuz saatte bir kere girip yumurtalarınızı topluyorsunuz.
- Bu sayfadan sonra ek kazanç sekmesine tıklıyoruz sol menüden ve link kisalt linkine tıklıyoruz. ve oradaki TIKLA linklerine tıklıyoruz ve yumurtamızı kazanıyoruz.
ÜYE OL VE KAZAN
ÖDEME KANITLARI
TWİTTER HESABIMIZ: TIKLA
FACEBOOK HESABIMIZ: TIKLA
thespy183495 adlı üyeden alıntı
Gerçekten ben bayıldım fantastik kuşlar sayesinde kazanmaya devam hergün takip ediyorum teşekkürler fantastik kuşlar ekibiEk Olarak: www.fantastikkuslar.com/kayit-ol/52/ üye ol sende kazan
ben cok begendim fantastik kuşları herşey cok güzel ayarlanmış para kazanmaya başladım uzun yıllar aramızda olmasını dilerim Pendik34
cok guzel bi oyun olmus tebrik ederim.(pianistim)