lostyazilim

Başkasına ait facebook adresini nasıl alabilirim

6 Mesajlar 902 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)
Merhabalar,

İnternette aradığımda bir çok yöntem söyleniyor ancak çoğu güncel değil ve yanlış bilgi. Bu nedenle bir de size sormak istedim. Başka bir kullanıcı tarafından alınmış Facebook URL'sini nasıl alabilirim? yada boşa çıkarabilirim? Bazı kaynaklarda şikayet edip kapattırın diyor ancak kapandığında o adresi kullanıma kapanacağını belirtmemişler. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.

Bahsettiğim adresi kullanan Facebook hesabı bir kullanıcı hesabı ve gerçek bir kullanıcıya ait değil, 2011 yılınca açılmış, 2013 yılında son paylaşımını yapmış ve toplamda 10 paylaşımda bulunmuş bir hesap. Ne yapmam gerek?

Bahsi geçen hesap ilerde açacağımız firmanın ismini kullanmakta.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻
wmaraci
reklam

Ranay Ranay WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 596
  • Beğeniler 415 / 192
  • Ticaret 1, (%100)
Ele geçirmek veya kapattırmak biraz etik dışı olabilir.

Fakat sayfa değilde profil ise , aynı isimde profili sizde açarsınız. Daha sonra illa kapanmasını isterseniz > Bu kişi benim adımı kullanıyor < benzeri bir şikayet ile kapattırabilirsiniz. ( eş , dost , akraba , torun tombalak herkesin desteğine ihtiyacınız olur. )

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Ranay adlı üyeden alıntı

Ele geçirmek veya kapattırmak biraz etik dışı olabilir.

Fakat sayfa değilde profil ise , aynı isimde profili sizde açarsınız. Daha sonra illa kapanmasını isterseniz > Bu kişi benim adımı kullanıyor < benzeri bir şikayet ile kapattırabilirsiniz. ( eş , dost , akraba , torun tombalak herkesin desteğine ihtiyacınız olur. )

Bahsi geçen profil gerçek bir kişi değil, zira gerçek bir kişi olmayan profil açıp gerçek olmayan bir diğer hesabı şikayet etmek pek mantıklı gelmedi bana.

Hesap sahibi için hiç bir anlam ifade etmeyen, tamamen rastgele alınmış bir isim, bu nedenle bir hak göremiyorum ortada. Ayrıca e-posta ile iletişime geçmem durumunda duruma uyanıp para talep edeceğini düşündüğüm için durumu belli etmiyorum. Her ne kadar 2013'den heri hesaba hiç girmese de böyle bir durumda rastgele aldığı ismi korumak ve satmak yoluna gidecektir. Yani fırsatı paraya çevirmek isteyecektir.
Ranay

kişi bu mesajı beğendi.

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Firma ismi sizin üzerinize onaylı ise, o kişiye firmanızın adını kullandığına ve hesabı kapatmasına dair uyarı mesajı gönderin.

wmaraci
wmaraci

Ranay Ranay WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 596
  • Beğeniler 415 / 192
  • Ticaret 1, (%100)

SkyGhostAir adlı üyeden alıntı

Bahsi geçen profil gerçek bir kişi değil, zira gerçek bir kişi olmayan profil açıp gerçek olmayan bir diğer hesabı şikayet etmek pek mantıklı gelmedi bana.

Hesap sahibi için hiç bir anlam ifade etmeyen, tamamen rastgele alınmış bir isim, bu nedenle bir hak göremiyorum ortada. Ayrıca e-posta ile iletişime geçmem durumunda duruma uyanıp para talep edeceğini düşündüğüm için durumu belli etmiyorum. Her ne kadar 2013'den heri hesaba hiç girmese de böyle bir durumda rastgele aldığı ismi korumak ve satmak yoluna gidecektir. Yani fırsatı paraya çevirmek isteyecektir.

Mantıklı gözükmese dahi , etkili sonuç alınabiliyor. Sadece ek bir çözüm olarak sundum.

ismail ismail WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 1177
  • Beğeniler 582 / 327
  • Ticaret 3, (%100)
Aynı sorunu bende yaşadım diyebilirim. facebook.com/indirilenler adresini sitenin eski sahibi almış ve ben istediğimde benden para istemişti. bende facebook.com/indirilenler.com adresini aldım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al