Ele geçirmek veya kapattırmak biraz etik dışı olabilir.
Fakat sayfa değilde profil ise , aynı isimde profili sizde açarsınız. Daha sonra illa kapanmasını isterseniz > Bu kişi benim adımı kullanıyor < benzeri bir şikayet ile kapattırabilirsiniz. ( eş , dost , akraba , torun tombalak herkesin desteğine ihtiyacınız olur. )
Fakat sayfa değilde profil ise , aynı isimde profili sizde açarsınız. Daha sonra illa kapanmasını isterseniz > Bu kişi benim adımı kullanıyor < benzeri bir şikayet ile kapattırabilirsiniz. ( eş , dost , akraba , torun tombalak herkesin desteğine ihtiyacınız olur. )
Bahsi geçen profil gerçek bir kişi değil, zira gerçek bir kişi olmayan profil açıp gerçek olmayan bir diğer hesabı şikayet etmek pek mantıklı gelmedi bana.
Hesap sahibi için hiç bir anlam ifade etmeyen, tamamen rastgele alınmış bir isim, bu nedenle bir hak göremiyorum ortada. Ayrıca e-posta ile iletişime geçmem durumunda duruma uyanıp para talep edeceğini düşündüğüm için durumu belli etmiyorum. Her ne kadar 2013'den heri hesaba hiç girmese de böyle bir durumda rastgele aldığı ismi korumak ve satmak yoluna gidecektir. Yani fırsatı paraya çevirmek isteyecektir.