-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar,
İnternette aradığımda bir çok yöntem söyleniyor ancak çoğu güncel değil ve yanlış bilgi. Bu nedenle bir de size sormak istedim. Başka bir kullanıcı tarafından alınmış Facebook URL'sini nasıl alabilirim? yada boşa çıkarabilirim? Bazı kaynaklarda şikayet edip kapattırın diyor ancak kapandığında o adresi kullanıma kapanacağını belirtmemişler. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.
Bahsettiğim adresi kullanan Facebook hesabı bir kullanıcı hesabı ve gerçek bir kullanıcıya ait değil, 2011 yılınca açılmış, 2013 yılında son paylaşımını yapmış ve toplamda 10 paylaşımda bulunmuş bir hesap. Ne yapmam gerek?
Bahsi geçen hesap ilerde açacağımız firmanın ismini kullanmakta.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ele geçirmek veya kapattırmak biraz etik dışı olabilir.
Fakat sayfa değilde profil ise , aynı isimde profili sizde açarsınız. Daha sonra illa kapanmasını isterseniz > Bu kişi benim adımı kullanıyor < benzeri bir şikayet ile kapattırabilirsiniz. ( eş , dost , akraba , torun tombalak herkesin desteğine ihtiyacınız olur. )
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Firma ismi sizin üzerinize onaylı ise, o kişiye firmanızın adını kullandığına ve hesabı kapatmasına dair uyarı mesajı gönderin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı sorunu bende yaşadım diyebilirim. facebook.com/indirilenler adresini sitenin eski sahibi almış ve ben istediğimde benden para istemişti. bende facebook.com/indirilenler.com adresini aldım.