wmaraci reklam
tr.link

Yine bir hırsızlık vakası ve utanmadan verilen cevaplar

44 Mesajlar 7.107 Okunma
acebozum
tr.link

0live 0live Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web Master
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 15 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Saygı günah bir yana ona lafım yok yapanın insafına kalmış birşey.
3525

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

FOMOCO FOMOCO WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Nakliyat
  • Mesajlar 417
  • Beğeniler 184 / 76
  • Ticaret 1, (%100)

Nonloser adlı üyeden alıntı

Durum hakkında sadece şunu söyleyeyim;

Bu tür işleri yapan kişileri tespit ettiğiniz ve üye bilgilerini bize bildirdiğiniz durumda önce uyarılacak devamında ise Wmaracı'ndan süresiz uzaklaştırılacak. Bu sadece aorhan yada başka birisi için değil herkes için geçerli. Aynı şekilde diğer webmaster forumlarının da bu hassasiyeti göstereceğini düşünüyorum..

Bu şekilde "tema hırsızı" kişiler için bir nevi toplumdan dışlamak diyebileceğimiz böyle bir uygulama sonucunda sanırım bu tür hırsızlıklar azalacaktır..

Bence düşünceniz yanlış, bu tür bir olay ile wmaraci arasındaki bağlantı nedir?

Mesela diğer webmaster forumlarında haclink yasak, ama adam msn den haclink satıyor. çünki msn forumu alakadar etmiyor.Bence sorun burada temayı çalan ve tema sahibi arasındadır.

Yanlış anlaşılma olmasın ben bu tür insanları savunmuyorum, zaten insan olan insan böyle bir işe kalkışmaz.

Ayrıca Mbtasarım'ın temalarını bir çoğumuz biliyoruz a dan z ye wareze düştü, ve 100 lerce belki daha fazla kişi warez kullanıyor. Ama hiç bir müdahalede bulunamıyor. Hatta o temayı çalan kişi tescilletse siz suçlu duruma bile düşersiniz.

Bence bu durumda yapacak birşey yok öbür dünyada vereceğini verir diye düşünüyorum.

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14761
  • Beğeniler 3083 / 3085
  • Ticaret 356, (%100)

FOMOCO adlı üyeden alıntı

Bence düşünceniz yanlış, bu tür bir olay ile wmaraci arasındaki bağlantı nedir?

Mesela diğer webmaster forumlarında haclink yasak, ama adam msn den haclink satıyor. çünki msn forumu alakadar etmiyor.Bence sorun burada temayı çalan ve tema sahibi arasındadır.

Yanlış anlaşılma olmasın ben bu tür insanları savunmuyorum, zaten insan olan insan böyle bir işe kalkışmaz.

Ayrıca Mbtasarım'ın temalarını bir çoğumuz biliyoruz a dan z ye wareze düştü, ve 100 lerce belki daha fazla kişi warez kullanıyor. Ama hiç bir müdahalede bulunamıyor. Hatta o temayı çalan kişi tescilletse siz suçlu duruma bile düşersiniz.

Bence bu durumda yapacak birşey yok öbür dünyada vereceğini verir diye düşünüyorum.

Pekala, açıklayayım sana aradaki bağı;

Wmaracı'nda **************, warezci, hak yiyen kişileri istemiyoruz. Aynı şekilde diğer platformlar da bu tutumu sergiler ise bu kişiler doğru yolu bulur ve iyiye yönelir.

Şimdi de senin söylediğin şeye örnek vereyim; sen diyorsun ki; "Bir katil Türkiye'de adam öldürmediği sürece (isterse başka bir ülkede yüzlerce kişi öldürmüş olsun) suçlu değildir, yanımızda barınabilir." Buna karşılık bende diyorum ki; "Katil heryerde katildir. Orda öldürmüş, burda öldürmüşü yok."
mavice cagri aorhan

kişi bu mesajı beğendi.

Deneyim demeyin, deneyin!

Aliihsansaran Aliihsansaran Türk büyüktür,üstündür! E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)
İtiraf etmeliyim bende bu alçaklığı usluer abıme yapmıstım. Buradakı hıyarla tek farkımız ben onun sıtesıne yorum yapmıstım. Yasıma bakacak olursanız cocuk sayılırım buradakı cogu kısıye gore. Bunun yasla pek alakası yok tamamen toylukla ve kısılıkle alakası var. Ben 2 ay once sıtemı actım ve tema edıt,seo,alexa ve google gıbı konularda 1 aydır bılgı sahıbıyım. Yanı 1 aylık webmasterım ve bu sacmalıgı 2 ay once yapmıstım. Yanlısn neresınden donulse kardır. Buradan o arkadasa seslenıyorum orada emek var. Ya tema parasını gonder yada sıl. Emın ol ıcın rahatlıycak. Belkı ahmet abıyle arkadas olacaksın..Ismaıl abıme yaptıgım yanlıstan oturu tekrar ozur dılıyorum hakkını helal et tekrardan.. Sız sız olun hırsızlık yapmayın. Karsınıza alınmayacak kısılerı dusman edınmeyın.Ismaıl abıyle fotografımız var suan avatarımda. Tanıstıgımızda bana olan kını nefretı gıtmıstı. Cay ve nargıle bıle ısmarladı mustafa abı ve bana :D. Dedıgım gıbı boyle ınsanlarla dusman olmak salaklık ve sacmalıktır.
aorhan Emreee FOMOCO

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al