ironsoft adlı üyeden alıntı

1- Çeviri dosyalarında mevcut değilse Agent Ransack programı ile hangi dosyada yazdığını bulup değiştirebilirsiniz.

2- 1 ile aynı cevap. Sadece basit bir çeviri işlemi...

3- UserPRO vb. gibi eklentiler WordPress login sayfasını kaldırıp site tasarımı içinde bir giriş/kayıt ve profil sayfası oluşturuyor. Bu eklentileri deneyebilirsiniz.

4- 1 ve 2. yöntemde olduğu gibi footerda yer alan copyright textini agent ile aratın nerede old. bulup değiştirin. Genelde footer.php dosyasındadır..

5-
Gösterim Sayısı: http://www.polatdugan.com/wordpress-eklentisiz-goruntulenme-sayisini-gostermek/
Yorum Sayısı:

6- Basit bir alternatif düşündüm reklam servisinden 4 reklam kodu alın, her kod 1 yazarın olsun. Her yazarın kategorisinde sidebar da kendi reklam kodu ile gösterim yapsın. Header ve Ana Sayfada yer alan reklamlardan elde edilen gelirde 4 e bölünsün...

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgileri kaynak olarak kullanabilirim :) İyiki wmaraci'ya katılmışım :) yardımsever insanlarla karşılaşmak çok güzel.

Ek Olarak:

MuhammedAVCİ adlı üyeden alıntı

Google diye bir arama motoru var ne yazarsan hepsinin cevabı çıkıyor hatta yanlış yaptığın zaman bunu mu demek istedin diye soruyor öyle akıllı bir velet bence oraya yazmayı dene hazıra oturmaktansa.

Teşekkür ederim burada maksat en iyi tasarımı yapana kadar geçen sürede boş durmamaktı. Yazarlar bi an önce başlamak istiyordu ve geçici süreliğine hazır bir tema kullanıyoruz.

Google dediğimiz velet gene bizi bu sitenin içeriklerine yönlendiriyor. Kaynakların gene yukarıda yardımcı olanların yazdığı yorumlar olduğuna dikkatinizi çekmek isterim. Kaynaklar tazelenmiş oluyor.

Eğer herkes her aradığını bir forumdan yardım istemek yerine araştırarak bulmak isteseydi wmaraci kepenkleri kapatıp gidebilirdi. Burası bir yardımlaşma platformu ve bunun forum için en önemli etken olduğunu düşünüyorum.

Ek Olarak: Herkese yardımları için çok teşekkür ederim.

Sorun " olesore " tarafından çözülmüştür. Hiçbir beklentisi olmadan uğraştı ve yepyeni güzel bir temayla yorum sayısı, gösterim sayısı özelliklerine kadar ekledi. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az bu gibi Adamların hala var olduğunu bilmek beni çok mutlu etti.

Bir eylemin size ne kattığı kadar başkalarına ne katabildiğiniz de önemlidir ve dost kazanmayı para kazanmaktan çok önemseyen insanlar İyi ki varsınız.