lostyazilim

Wordpress Temamda Yapılması Gerekenler - Yardım

7 Mesajlar 1.115 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sercansenses sercansenses WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 27 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bir blog sayfası kurdum ancak bazı sıkıntılar var aslında istediğim temayı kendim yapmak istemiştim ancak entegre işleminde hayli zorlandım ve hazır bir tema kullandım. Umarım burda bu sayfayı paylaşmamın bi sakıncası yoktur...
www.evrenselplatform.com
Site bu arkadaşlar eğer eksik bulduğunuz yapmamı önerdiğiniz şeyler varsa lütfen bana önerilerde bulunun.

Geçici olarak sürecek kendi temamı yapmadan evvel yapmak istediklerim şunlar:

1- Paylaştığım içeriklerde "Devamını oku..." yazması gereken yerde "Continue reading >>" yazıyor gördüğünüz gibi bunu değiştiremedim nasıl değiştirebilirim?

2- Menü küçük ekranlarda görüntülendiğinde responsive olduğu için açılır menü içine toplanıyor tüm kategoriler burada "Navigation" şeklinde isimlendirilmiş. Orda da Menü yazmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

3- Üye olunan ekranda wordpress'e üye olur gibi bir izlenim yaratıyor. O ekranı görmek için yorum yapma kısmına gelip üyelik gerektiğini yazan yere tıklayabilirsiniz. Bu ekranda mesela wordpressin logosuyla kendi logomu değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

4- Footerda wordpressin ve temanın yapımcılarının bilgileri yer alıyor. Footerda gene bu bilgileri kendi bilgilerimle değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

5- Paylaşılan içeriklerin altına gösterim ve yorum sayısını eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

6- Biz 4 kişilik bir yazar ekibiyiz, herkesin sorumlu olduğu belli kategoriler var. İlerleyen zamanlarda siteye reklam eklediğimizde herkesin kazancı kendi kategorilerinde gösterilen reklam ve kazanç bilgileri şeklinde süzülmesi gerek. Yani benim kategorimin ne kadar kazandırdığını ayrı diğer kategorilerin ne kadar kazandığını ayrı hesaplanması için ne yapılabilir?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden vakit harcayıp yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Bana göre hayat ölüme hazır olmaktan ibaret.
wmaraci
reklam

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)
Pm gönderdim
sercansenses

kişi bu mesajı beğendi.

https://populertarim.com

mahmutkandemir mahmutkandemir Php & Wordpress Developer Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Php & Wordpress Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 16 / 115
  • Ticaret 27, (%100)
hocam kendi temanızı yapmak isteyip bunları yapamamanız enteresan

ufak bir ücret karsılıgı dediklerinizi yapabilirim.

yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com

• Üyelik 12.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 27 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
HTML, CSS, JQUERRY kodlarında tasarımlar yapabiliyorum sadece php bilmiyorum bunuda videolu veya yazılı kaynaklardan adım adım öğrenerek yapabilirim diye düşünüyorum. Ücret beklentisine girilecek kadar çok şey istediğimi de sanmıyorum :) burada insanlar yardımlaşıyor biri bana ne yapmam gerektiğini söylese bunu kendim de yapabilirim.

wmaraci
wmaraci

SefaCanDemir SefaCanDemir Front-End Developer Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 234 / 472
  • Ticaret 12, (%100)
1- Çeviri dosyalarında mevcut değilse Agent Ransack programı ile hangi dosyada yazdığını bulup değiştirebilirsiniz.

2- 1 ile aynı cevap. Sadece basit bir çeviri işlemi...

3- UserPRO vb. gibi eklentiler WordPress login sayfasını kaldırıp site tasarımı içinde bir giriş/kayıt ve profil sayfası oluşturuyor. Bu eklentileri deneyebilirsiniz.

4- 1 ve 2. yöntemde olduğu gibi footerda yer alan copyright textini agent ile aratın nerede old. bulup değiştirin. Genelde footer.php dosyasındadır..

5-
Gösterim Sayısı: http://www.polatdugan.com/wordpress-eklentisiz-goruntulenme-sayisini-gostermek/
Yorum Sayısı:

6- Basit bir alternatif düşündüm reklam servisinden 4 reklam kodu alın, her kod 1 yazarın olsun. Her yazarın kategorisinde sidebar da kendi reklam kodu ile gösterim yapsın. Header ve Ana Sayfada yer alan reklamlardan elde edilen gelirde 4 e bölünsün...
doganzr sercansenses

kişi bu mesajı beğendi.

sefacandemir.com.tr

MuhammedAVCI MuhammedAVCI İlla Edep! İlla Edep! Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Professional SEO Expert
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 106 / 279
  • Ticaret 31, (%97)
Google diye bir arama motoru var ne yazarsan hepsinin cevabı çıkıyor hatta yanlış yaptığın zaman bunu mu demek istedin diye soruyor öyle akıllı bir velet bence oraya yazmayı dene hazıra oturmaktansa.
sercansenses

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 27 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

ironsoft adlı üyeden alıntı

1- Çeviri dosyalarında mevcut değilse Agent Ransack programı ile hangi dosyada yazdığını bulup değiştirebilirsiniz.

2- 1 ile aynı cevap. Sadece basit bir çeviri işlemi...

3- UserPRO vb. gibi eklentiler WordPress login sayfasını kaldırıp site tasarımı içinde bir giriş/kayıt ve profil sayfası oluşturuyor. Bu eklentileri deneyebilirsiniz.

4- 1 ve 2. yöntemde olduğu gibi footerda yer alan copyright textini agent ile aratın nerede old. bulup değiştirin. Genelde footer.php dosyasındadır..

5-
Gösterim Sayısı: http://www.polatdugan.com/wordpress-eklentisiz-goruntulenme-sayisini-gostermek/
Yorum Sayısı:

6- Basit bir alternatif düşündüm reklam servisinden 4 reklam kodu alın, her kod 1 yazarın olsun. Her yazarın kategorisinde sidebar da kendi reklam kodu ile gösterim yapsın. Header ve Ana Sayfada yer alan reklamlardan elde edilen gelirde 4 e bölünsün...

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgileri kaynak olarak kullanabilirim :) İyiki wmaraci'ya katılmışım :) yardımsever insanlarla karşılaşmak çok güzel.

Ek Olarak:

MuhammedAVCİ adlı üyeden alıntı

Google diye bir arama motoru var ne yazarsan hepsinin cevabı çıkıyor hatta yanlış yaptığın zaman bunu mu demek istedin diye soruyor öyle akıllı bir velet bence oraya yazmayı dene hazıra oturmaktansa.

Teşekkür ederim burada maksat en iyi tasarımı yapana kadar geçen sürede boş durmamaktı. Yazarlar bi an önce başlamak istiyordu ve geçici süreliğine hazır bir tema kullanıyoruz.

Google dediğimiz velet gene bizi bu sitenin içeriklerine yönlendiriyor. Kaynakların gene yukarıda yardımcı olanların yazdığı yorumlar olduğuna dikkatinizi çekmek isterim. Kaynaklar tazelenmiş oluyor.

Eğer herkes her aradığını bir forumdan yardım istemek yerine araştırarak bulmak isteseydi wmaraci kepenkleri kapatıp gidebilirdi. Burası bir yardımlaşma platformu ve bunun forum için en önemli etken olduğunu düşünüyorum.

Ek Olarak: Herkese yardımları için çok teşekkür ederim.

Sorun " olesore " tarafından çözülmüştür. Hiçbir beklentisi olmadan uğraştı ve yepyeni güzel bir temayla yorum sayısı, gösterim sayısı özelliklerine kadar ekledi. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az bu gibi Adamların hala var olduğunu bilmek beni çok mutlu etti.

Bir eylemin size ne kattığı kadar başkalarına ne katabildiğiniz de önemlidir ve dost kazanmayı para kazanmaktan çok önemseyen insanlar İyi ki varsınız.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al