Arkadaşlar bir blog sayfası kurdum ancak bazı sıkıntılar var aslında istediğim temayı kendim yapmak istemiştim ancak entegre işleminde hayli zorlandım ve hazır bir tema kullandım. Umarım burda bu sayfayı paylaşmamın bi sakıncası yoktur...
www.evrenselplatform.com
Site bu arkadaşlar eğer eksik bulduğunuz yapmamı önerdiğiniz şeyler varsa lütfen bana önerilerde bulunun.
Geçici olarak sürecek kendi temamı yapmadan evvel yapmak istediklerim şunlar:
1- Paylaştığım içeriklerde "Devamını oku..." yazması gereken yerde "Continue reading >>" yazıyor gördüğünüz gibi bunu değiştiremedim nasıl değiştirebilirim?
2- Menü küçük ekranlarda görüntülendiğinde responsive olduğu için açılır menü içine toplanıyor tüm kategoriler burada "Navigation" şeklinde isimlendirilmiş. Orda da Menü yazmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
3- Üye olunan ekranda wordpress'e üye olur gibi bir izlenim yaratıyor. O ekranı görmek için yorum yapma kısmına gelip üyelik gerektiğini yazan yere tıklayabilirsiniz. Bu ekranda mesela wordpressin logosuyla kendi logomu değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
4- Footerda wordpressin ve temanın yapımcılarının bilgileri yer alıyor. Footerda gene bu bilgileri kendi bilgilerimle değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
5- Paylaşılan içeriklerin altına gösterim ve yorum sayısını eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
6- Biz 4 kişilik bir yazar ekibiyiz, herkesin sorumlu olduğu belli kategoriler var. İlerleyen zamanlarda siteye reklam eklediğimizde herkesin kazancı kendi kategorilerinde gösterilen reklam ve kazanç bilgileri şeklinde süzülmesi gerek. Yani benim kategorimin ne kadar kazandırdığını ayrı diğer kategorilerin ne kadar kazandığını ayrı hesaplanması için ne yapılabilir?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden vakit harcayıp yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.