-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kapak niyetinde bir konu olmuş, vesselam. :)
tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
PR yi çoğu kişi ticaret amaçlı kullanıyor artık..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kesinlikle katılıyorum. Pr taşlaşmış bir kavram. En güzel örnek olarak pr4 bir spam blogdan mı tanıtım almak istersiniz, kulvarında tanınmış, özgün, kaliteli bir blogdan mı? Aslında soruların hepsinin cevabını biliyoruz fakat Google'a taparcasına (haşa) önem verdiğimiz için doğru cevabı vermek işimize gelmiyor. Aksini iddia eden?
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
isousluer adlı üyeden alıntı
Kesinlikle katılıyorum. Pr taşlaşmış bir kavram. En güzel örnek olarak pr4 bir spam blogdan mı tanıtım almak istersiniz, kulvarında tanınmış, özgün, kaliteli bir blogdan mı? Aslında soruların hepsinin cevabını biliyoruz fakat Google'a taparcasına (haşa) önem verdiğimiz için doğru cevabı vermek işimize gelmiyor. Aksini iddia eden?
Google'a göre site yaparak onu tekelleştiren biziz. :)
Son kullanıcıya odaklı bir site üretmek elimizde, Google'a oynayarak bir şeyler elde etmek bir yöntemdir elbet, ama sonuçlarına katlanmak gerekir. Ağır bedeller ödenebilir. Jenerik bir domainin, uzun süreli kara listeye girmesini kimse istemez.
Temiz yayın, doğal ziyaretçiler ve devamında gelişen güncel istatistikler size genel olarak bir rehber olacaktır. Sadece birkaç değere bağlı kalıpta, ahh iyi mi, bu kötü mü, ne yapacağım, bittik mi havalarına girmenize hiç mi hiç gerek yok. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Güzel açıklama son kullanıcıya hitap ettikten sonra yok efendim sitede kalma süresi düştü yok efendim hitim düştü gibi durumlara düşmeyeceğimiz için herşey yolunda gidecektir diye düşünüyorum. Buda organik ve sağlıklı bir seo süreci geçirmemize neden olacaktır. Ha google' ı kandırdın ha kendini kısa süreli başarı kimsenin işine gelmez değil mi?
Csharp
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **