acemiphoto adlı üyeden alıntı

Kargo Ücreti de yokmuş.Vay be

:)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Bunun menfaat için olmaması gerçekten güzel.
Fakat aklıma takılan bir soru var.Tamam sponsorlardan Kur'an buldunuz ücretsiz olarak.Peki yanındaki kitabı ve kargo ücretni nasıl ayarlayacaksınız ? Çoğu insan kampanya diye böyle yapıyor ve maillerimizi telefonlarımızı falan satabiliyor.Açıklık getirebilirmisiniz bu konuya?

Ali kardeşim, şu anda, daha önceden elimde bir miktar bulunan "İnsan-ı Kamil - TAKVA" isimli bir kitap gönderiyorum. Bunlar bittiğinde temin edebilirsem ücretsiz olarak benzerlerini temin edeceğim veya farklı bir hediye göndereceğim.
En son maddede belirtmemişim, nakit bağış yapıldığı zaman bunu hem Kur'anı Kerim almak hem de kargolamak için kullanıyoruz.

Herhangi bir gizlimiz yok, şöyle belirteyim; Başlangıç için yaklaşık 500 TL topladık, ve bunun 300 TL'si ile 75 adet Kur'an'ı Kerim aldık, geri kalanıyla ise bunları taşıma, kargolama bedeli olarak kullandık. Şu anda elimizdeki para çok az kalmış durumda ve aynı ilk gün olduğu gibi bağış için çevremiz ile görüşmekteyiz.

Diğer hususa gelirsek kardeşim, mail adresini satmak konusunda, bulunduğumuz forumda binlerce üye var, onlar da satabilirler. Tabi bu benim savunmam olmasa da, herhangi bir şekilde bunu size kanıtlayamayacağım için bu yeterli olacaktır. Bundan sonrası sizin güveninize ve kanaatinize kalmış bir durumdur. Maalesef Yaradan'a güvenmekten başka şansınız / şansımız yok.

Hizmet adlı üyeden alıntı

Öncelikle böyle bi kampanya yapmanız çok hoş olmuş hocam.Bizde daha yeni aktif ettiğimiz Dini Sitemizi'de birçok kampanya yapabiliriz.Nakit bağışı ve anladığım bir çok konuda sizlere ve dinini kardeşlerimize yardımcı olmaktan gurur duyarım.

Allah razı olsun kardeşim, yapacağınız çalışmalarda elimden gelen desteği sunmaktan çekinmem. Yardımlarınızı bekliyorum. İletişim bilgilerim konuda var.

Semih adlı üyeden alıntı

Tebrik ediyorum çok güzel bir kampanya. Benim az buz katkım olsun istedim.
quup.com - twitter.com

Allah razı olsun kardeşim, teşekkür ederim.