Phantaso adlı üyeden alıntı

Hocam ne yaparsanız yapın sakın paket seo çalışması yapan kişiler ile anlaşmayın. Araştırın, öğrenin kendi seo'nuzu kendiniz yapın

Benimde tam olarak sormak istediğim husus budur: seo konusunu nasıl doğru araştırabilirim?

Çünkü paket seolara bende artık güvenmemekteyim. İlgili arkadaşlar lütfen kusura bakmasınlar. Ancak artık bu iş spama dönüşecek gibi. Bugün olmasada yarınlarda bu şekilde seo yapan siteler spama düşebilir. Bu benim öngörüm elbette.

Ek Olarak:

OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı

100 makale için 200 günlük tekil hit başlangıç için oldukça iyi. Neden beğenmiyorsunuz?

1000 makalede bu günlük 2000 hit olacaktır. (Aslında 3000 üzeri)...

Birazda site dışı seo çalışmasıyla aya gidersiniz. (Sosyal medya - kaliteli tanıtım yazıları vs...)

Beni motive ettiğinizi ifade etmek isterim. Teşekkür ederim.

Ek Olarak:

ecarpar adlı üyeden alıntı

Dalgalanma normal bunun google ile bir ilgisi yok evet aslında var ama doğrudan yok, google penguen algoritması ile ve daha bir kaç yenilikle daha iyi bir kontrol mekanizması hazırladı ve daha önce yapılmış bir çok çalışma şu an çöp durumunda bir çok sitenin bu çalışmaları yaptığını ve ve düşüşleri sebebi ile yeni bir çıkış yolu aradıklarını düşünecek olursak google bu konuda aslında bir şey yapmamış olur, diğer siteler hile yapmış olmasalardı zaten olması gereken her şey olması gerektiği gibi olurdu ama SEO denilen şey böyle bir şey işte..
Google yi kandırmak ta bu işin gerekçelerinden biri elbette yakalanınca düşüşte normal olacaktır..

İçeride kaç makale oldudu aslında google yi ilgilendirmiyor, ne kadar sürede bir güncellendiği ve yazıların kalitesi makale adedinden daha önemli, Siz güncel kalın sürekli yeni veriler girip bunların sitemap.xml e eklendiğinden ve doğru pinglendiğinden emin olun bu sizi bir süre idare eder, 6 aylık bir domain i 2 ay dır kullanıp sonrada hop diye 1. sayfaya getirmek pek güvenli değil. Detaylar çok adamından adamına çalışma şekli değişiklik gösterir, ama hiç kimse size 6 aylık domaini hop diye yukarı getirmenizi önermez.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Hocam. Saygılarımla