kardesim Allah senden razi olsun böyle bir kampanya düzenlediğiniz için elimden gelse yardım etmeyi cok isterdim size destek olmak isterim ama durum müsait değil bu aralar ama sitemde taslağınızı paylaştım bir adette istekte bulundum. Allah yardımcınız olsun.
Ecmain kardeşim, teşekkür ederim.
...Kim bir iyilik yapmak ister de yapamazsa, Cenâb-ı Hak bunu yapılmış mükemmel bir iyilik olarak kaydeder.
Şayet bir kimse iyilik yapmak ister sonra da onu yaparsa, Cenâb-ı Hak o iyiliği on mislinden başlayıp yedi yüz misliyle, hatta kat kat fazlasıyla yazar....
Hadis-i Şerif: Buhârî, Rikâk 31; Müslim, Îmân 207, 259. Ayrıca bk. Buhârî, Tevhîd 35; Tirmizî, Tefsîru sûre (6),10
Doğrusu Kur'an-ı Kerim'dir..
ALLAH yâr ve yardımcınız olsun..
ALLAH yâr ve yardımcınız olsun..
Teşekkür ederim kardeşim, Allah razı olsun.
Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı
Tamam sıparısı verdım. Toplumu gonderılecek yoksa tek tek mı? Yani 1 kısıye kac gunde gelecek?Allah razı olsun.
Şimdi talep oldukça var ve malesef tamamının gönderisini karşılayacak kadar "para"mız yok. İnşaAllah bugün veya -haftasonu dolayısıyla- pazartesi günü kargolamaya çalışacağım.
Benimde az yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
1 ) Genel Blogum
2 ) Site Facebook Adresi
3 ) Site Twitter Adresi
4 ) Site FriendFeed Adresi
1 ) Genel Blogum
2 ) Site Facebook Adresi
3 ) Site Twitter Adresi
4 ) Site FriendFeed Adresi
Allah razı olsun.
eğer 468x60 banner varsa sitemde reklam alanına ekleyebilirim
Kardeşim hazırlandığında konuda paylaşayım. Şu anda yok maalesef.
Öncelikle Allah binlerce kez sizlerden razı olsun. Bu güzel amelde maddi manevi yanınızda olmak isterim. 728x90 ya da 468x60 reklam yayınlayabilirim.
Ecmain inşaAllah. Kardeşim hazırlandığında konuda paylaşayım. Şu anda yok maalesef.