sanki kişiden kişiye değişiyor. Yaklaşık 1998 yılından beri Windows kullanıyordum. Hatta Efsane Windows Me ve XP vazgeçilmezimdi... kolay kolay değişiklik seven bir adamda değilim açıkçası. Sonra bu tasarım işlerine falan girdik zamanla HTML PHP falan...
Windows iyi iyide Sürekli bir Format atma Derdimiz oluyor zamanla... şişiyor kasıyor Ram yetmiyor... Eee Sürekli bir işlemci Çıkıyor performans hız Sürekli iyi oolsun istiyoruz.
İşimiz gücümüz iyi oldu falan derken 15 Gün önce macbook air aldım. Aslında macbook pro mid 100 alacaktım ikinci el ama MMGF2TU/A (MACBOOK AIR MMGF2TU/A CORE İ5 1.6GHZ-8GB-128GBSSD-13.3") bu modeli al pişman olmazsın indirimde diyen vatan çalışanı arkadaşıma inandım. Eve geldim. Valla hevesten o gün Full açıktı cihaz şarjı bitmedi.
Hız harika donma yok kısayollar touchpad mükemmel... Stabil çalışan bir işletim sistemi. Evet bende bir bilgisayara deli gibi para verme taraftarı değilim bu yüzden air aldım ve açıkçası uzun süre kullanacağımı düşünüyorum. Sırf meraktan oyunda nasıl olacak dediğim steam dan oyun aldım euro truck onuda oynuyorum ufak bir donma yok ısınma yok...
hele hele ipad ve iphone cihazınız varsa ... telefonu bırakın yatak odanıza whstapp a mesajlara aramalara pc den bakın...