Hayırlı günler hocam,

Sitenizi inceledim gayet hoş sadece bir blog sitesi oluşturmuşsunuz. Ben beğendim kullanıcılarınızın da beğeneceğine inanıyorum.

Öncelikle çok yeni olan bir siteye sahipsiniz. Sitenize erişimlerinizi sosyalmedya ve alternatif yollardan trafik hacminizi arttırmanızı tavsiye ederim. Günlük ortalama 50 ziyaretçi çizgisini yakalarsanız google da daha hızlı yükselme sağlarsınız ve içeriklerinizi nekadar arttırırsanız google da çıkan linkleriniz de artacak ve google üzerinden gelecek kullanıcı sayısıda ona oranla artış gösterecektir.

Ayrıca google'ın dikkat ettiği bir diğer konu ise sitenizin güncellenme sıklığı. Yazılarınızı günlük mü, haftalık mı giriyorsunuz ? her gün girme şansınız yoksa bile belirli periyotlarla içeriklerinizde kelime oyunları ile güncellemeler yapıp google botlarının sitenizi daha sık ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz.

yazılarınızda başlık dışında bütün hepsi standart bir yapıya sahip. etiketlerini kullanmanızı da tavsiye ederim. önemli bulduğunuz kelimelere vurgu etiketleri kullanabilirsiniz. tarzında etiketlerle yazılarınıza etiketler ekleyin.

Kullanıcı yorumları almaya çalışın, bunun da etkisi gerçekten önemlidir.
Kullanıcılar yorum yapmıyorsa arkadaşlarınızdan ricada bulunun "şu başlığın altına yorum yaparmısın vs. vs." tarzında.

Şimdilik söyleyebileceklerim bukadar. Yayın hayatınızda başarılar dilerim .