Ranay adlı üyeden alıntı

Daha sonra icra gününden bir kaç saat önce aracı görme imkanınız oluyor ve ustanıza aracı baktırıyorsunuz ( aracı sanayi götürme şansı yok ). Usta tamam dediyse ihale ye giriyorsunuz. Diyelim ki kazanamadınız ( sanırım 3 hafta ) belli bir süre sonra paranız size iade ediliyor.

Bu prosedure de otopark sahiplerinin tanidigi kisiler araca talipse uymuyorlar, ya anahtari kayboluyor ya sorunlari var motor arizali bu diyorlar ya sanziman arizali diyorlar bir sekilde yalan soyleyerek hem gostermiyor hem dogru bilgi vermiyorlar.

Yani kesin olarak bildigim, bir aracta bu isi kovalayanlarin gozu varsa o arac alinamiyor, bir yontem buluyorlar, ne yapip edip aldirmiyorlar size. Ekmek cikacak olan her aracta bu heriflerin gozu olunca da bu isin kurdu olmayanlara cer cop kaliyor.

Birakin arabayi tasis magazalarindan bile para eden seyler rafta durdugu halde alinamiyor, 3-5 radyoya sarj makinasina tabak canaga bile ali cengiz dondururlerken firsatlik bir araba alinabilecegine pek ihtimal vermiyorum.

Piyasa zaten olu, nakit sikintisi yasanirken sahibinden.com da ucuz araba cok daha kolay bulunur, ben olsam bunlarla vakit kaybedecegime sahibindende arac sahiplerini arar 2-3k dusuk fiyat teklif eder sansimi oyle denerdim. Hasarli arac hacizli arac vs. isi bilmeyenlerin karli cikacagi isler degil. Istanbul da hayatimin yarisi sanayide geciyordu forumda taniyanlar bilir, ozel serviste islettim, onca sure icinde sayisiz benzer ise kalkisan gordum ama disaridan bu ise soyunup da para kazanan hic gormedim. Kimi zaman esnaflar bile kazanamiyor da esnaf arasi birbirinin islerini ucretsiz yaparak dondurmeye calisiyorlar.

Illa zarar edersiniz demiyorum ama %99 zarar edersiniz