SkyGhostAir adlı üyeden alıntı
Hocam bu eklentiyi zaten sorun yaşayınca aktif ettim, daha önce tarayıcı cachesi için .htaccess dosyasında birkaç satır kod vardı.Temayı değiştirmeyi, eklentileri kapatmayı, hatta rss bağlantılarını geçici olarak kapatmayı bile denedim ancak sorun devam etti. Kullandığım eklentiler şunlar: http://prntscr.com/d9y0ac
İşinizin tamamını eklentiler ile görmeye çalıştığınız için CPU kullanımı çok aşırı hale gelmiş olabilir.
1 sitede minimum 1 maximum 3 eklenti tavsiye ediyorum. Çünkü her bir eklenti demek header.php, functions.php dosyasına en az 50 ila 100 satır kodun eklenmesi ve sorgu sayısının çoğalması demektir.
Eklentilerinizi en aza indirin, sorgularınız düşünce CPU kullanımı azalacaktır. Cache olayı hala gereksiz çünkü web sitenizde herşey güncel görünüyor. 10 milyon makaleniz olur o zaman cache gerekebilir.
100 tane post için bellekleme yapılmasını mantıklı bulmuyorum. Üstelik temanızda ya da functions.php dosya içerisinde bir güncelleme olur ziyaretçide bu hata olarak ekrana çıkar live özelliğinide yitirebilir..